Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Hull – Manchester City

Sterling kan inte matcha Agueros målsnitt - målsnålt mot Hull?

Premier Leagues annandagsfotboll kommer att avslutas med en på förhand ojämnt vägande duell. Bottenplacerade Hull möter giganten Manchester City. Manchester City har blivit oddsmässig storfavorit trots bortaplan. Jag lockas inte av att ta ställning för någon av oddssidorna på 1X2/Asian Handicap. Det finns däremot ett gyllene tillfälle att utnyttja specialspelet Under 3.00 mål:

Manchester City har återigen Aguero avstängd och utan honom är deras anfallsspets tydligt förtunnad. Han har trots ett flertal ligamatchers frånvaro (endast 12 spelade ligamatcher i höst) nått robusta 10 mål. Det är dubbelt så många mål som näst bäste målskytten Sterling som faktiskt har spelat 203 ligaminuter mer än Aguero (Aguero 1010 minuter, Sterling 1213 minuter).

Manchester City klarade sig bra senast i den viktiga 2-1-vinsten hemma mot Arsenal men minst ett Manchester City-mål (båda, om man ska tro Arsenal-tränare Wenger) borde ha dömts bort för offside. Guardiolas Manchester City kom alltså undan med blotta förskräckelsen utan Aguero i den matchen. Det har inte heller sett bra ut framåt i de tidigare matcherna där Aguero saknats. Det blev "bara" 2-0 mot Watford näst senast efter ett sent 2-0-mål och dessförinnan var Manchester City kollektivt dåligt i brutala 2-4-förlusten borta mot Leicester.

Den konkreta målstatistiken är talande när man kollar närmare på resultatraden: Manchester City har inte gjort fler än två mål framåt i någon av de nio senaste matcherna! Att laget plötsligt ska börja ösa in 3, 4 eller 5 mål med Aguero frånvarande och på bortaplan är en främmande tanke.

Hull, då? Bottenlaget som både har varit uddlöst framåt och har läckt bakåt kan förväntas gå in med en defensiv taktik mot de på pappret överlägsna gästerna. Det är nära till hands att tro på en utgång av cirka 0-1 eller 0-2. Oddsnivåerna på icke-målrik matchutgång är julmat av hög kvalitet... Högattraktiva 2.05 plockas till mållinen 3.0 mål (innebär pengarna tillbaka vid exakt tre mål).

Hulls troliga startelva: Marshall - Davies, Dawson, Maguire - Robertson, Clucas, Huddlestone, Livermore, Elmohamady - Snodgrass, Mbokani.

Manchester Citys troliga startelva: Bravo - Sagna, Otamendi, Kolarov, Clichy - Fernandinho, Touré, Silva, De Bruyne, Sané - Sterling.

Fotboll

Hull – Manchester City

 • Postad:
  26 dec 2016
  06:02
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: UNDER 3.0 mål
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,05
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  26 dec 2016
  18:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td