Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Leicester – Everton

Nickstarkt Everton möter ett Leicester utan två nickspecialister

Både Leicester (17 poäng) och Everton (23 poäng) har mycket att bevisa. Höstsäsongerna har inte varit jättedåliga, men båda lagen känner sig troligen - med golfspråk - lite under par.

Det har gått mycket grus i ligamaskineriet för fjolårsmästarna Leicester som både visat stor avsaknad av en speciell nyckelspelare (Kanté -> Chelsea) och framförallt tappat den kollektiva vinstkänslan som var ständigt närvarande ifjol. Leicester nådde en tillfällig 2-2-framgång senast borta mot Stoke. Laget drabbades av en utvisning i minut 28 och släppte sedan in två kvicka mål till 0-2 i halvtid. Alla åskådare trodde i det läget på ännu en förlust. Trots en man mindre reste sig Leicester och gjorde två mål den sista kvarten fram till osannolika 2-2. Styrkan i mirakelupphämtningen ska nyanseras en aning: Stoke underpresterade ganska rejält och lät Leicester komma tillbaka.

Leicester har bara vunnit en av de sex senaste tävlingsmatcherna och det var den läckra 4-2-vinsten hemma mot Manchester City. Observera dock att tremålsskytten från den matchen, Vardy, är avstängd här. Det i kombination med de två ordinarie backarna Fuchs och Huth samtidiga avstängningsfrånvaro ger reservlukt kring Leicesters startelva. Oroväckande omen för ett Leicester som senast de ställde upp försvagat i bortamatchen mot Porto i Champions League förlorade med 0-5 i siffror. Startelvan blir inte lika svag här som mot Porto, men det rör sig om tre tunga avstängningar.

Everton fick se sig snöpligt snuvat på en poäng när derbyrivalen Liverpool 1-0-avgjorde i 94:e matchminuten senast. Resultatutgången var hursomhelst helt rättvis. Everton förmådde bara spela någorlunda bra i den första halvleken. Liverpool ökade takten och dominerade tydligt i en andra halvlek där utdelningen kom som ett brev på posten.

Everton-trenden är hursomhelst lite mer positiv än negativ för dagen. Den skicklige tränaren Ronald Koeman börjar få ihop bitarna och jag väntar bara på att det ska märkas i tabellen. Everton har haft ruggigt svårt spelprogram senaste månaden fast har klarat sig med hedern i behåll.

Everton besegrade Arsenal med 2-1 i hemmamatchen innan Liverpool-mötet. Där visade Evertons ytterback Baines prov på sin känsliga vänsterfot genom inlägget som ledde till första målet. Sedan avgjorde backkollegan Williams med snygg nick i matchens slutskede. Everton är helt klart ett lag med stor kompetens vid inlägg och fasta situationer.

Värt att nämna är också att Everton 12:e december gjorde en urstark comeback från 0-1 till rättvist 1-1 i hemmamatchen mot Man United. Everton spelade ut Man United efter noter i andra halvleken. Resultatet verkade där och då inte extraordinärt, men i backspegeln blir Evertons utspelning av Man United i andra halvleken en fjäder i hatten. Få lag har lyckats trycka tillbaka Man United på det sättet under deras urstarka november-/decemberperiod.

Den här matchen har alla villkor för att bli en jämn och tät match. Leicester gynnas av hemmaplan fast missgynnas rejält av både avbräck och Evertons mer intressanta form. Everton bör kunna skörda extra stora framgångar vid inlägg/fasta mot ett Leicester som saknar nickexperterna Fuchs och Huth. Observera att krysschansen är större än en genomsnittlig match. Det är en fördel att spela Everton med Asian Handicap 0, vilket betyder pengarna tillbaka vid ett eventuellt oavgjort resultat.

Leicester troliga startelva: Schmeichel - Schlupp, Morgan, Hernandez, Simpson - Mendy, Amartey, Mahrez - Albrighton, Slimani, Okazaki.

Evertons troliga startelva: Robles (startchans p.g.a. ordinarie Stekelenburg stort frågetecken och kanske står över) - Coleman, Williams, Funes Mori, Baines - Gueye, Barry, Barkley - Valencia, Lukaku, Lennon.

Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Leicester – Everton

 • Postad:
  26 dec 2016
  05:38
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 0 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,15
 • Bet365
 • Datum:
  26 dec 2016
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td