Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – ML + plus hcp

Spel Nr3:

Thunder ML @ 1.50
Lakers +13.5 @ 1.33

Totalt odds: 2.05 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Motivering:

Wolves fortsätter att vara säsongens stora besvikelse och man har gång på gång visat hur svårt man har att vinna tajta matcher då man ofta tappar spelet helt i slutet när det ska till att avgöras. Det är inte ett tecken som bådar gott när man ska upp mot ligans bästa scorer Russell Westbrook och hans Thunder där man vet att Westbrook kommer leverera när det ska avgöras.

Lagen möttes i början av säsongen och då vann Thunder med 20 poäng. Skillnaden idag mellan lagen känns fortsatt riktigt stor. Thunder kommer från en imponerande seger borta mot Celtics senast medans Wolves torskade en usel match mot Kings.

Hemmaplan för det bättre laget med en scorer som kan leverera när det avgörs mot ett underpresterande lag som fortsätter att spela uselt och kan inte vinna matcher där man har små ledningar på slutet. Känns som ett väldigt bra odds på hemmalaget där även ATS spelet på Thunder är ett bra val.

-------------------------------

Stor risk att Clippers återigen får klara sig utan sina 2 all-star spelare inatt då Griffin helt klart kommer missa matchen men Paul är questionable inför nattens match men mycket tyder på att Paul inte kan spela idag heller. Senast blev det därför förlust för Clippers mot Mavericks med 2 poäng där man var liknande favorit som man är idag.

Lakers är i usel form men börjar få tillbaka lite skadade spelare och idag kommer Randle göra comeback efter ett par matchers frånvaro och även Black kan komma tillbaka idag. Det gör att Lakers börjar bli mer ordinarie och kanske återigen kan börja leverera på den nivån man hade inledningsvis när man överraskade många.

Ingen tvekan om att Clippers dominerat denna matchupen på senare år men idag är förutsättningarna helt annorlunda. För det första är Lakers mycket bättre denna säsongen än tidigare år och Lakers är nästan helt ordinarie igen vilket gör laget helt okej. Samtidigt så är ju Clippers kraftigt försvagade inför denna matchen och kan återigen sakna sina 2 bästa offensiva spelare.

Det här är guldläge för Lakers att ta en derbyseger och man ska alla gånger kunna hålla matchen jämn så att den stannar inom detta höga hcp:et tror jag!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – ML + plus hcp

 • Postad:
  25 dec 2016
  17:04
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,05
 • Bet365
 • Datum:
  26 dec 2016
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td