Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Watford – Crystal Palace

Big Sam tränardebuterar mot målsugen Troy Deeney

Det är tidigt London-derby (avspark 13:30 svensk tid) på Annandagen mellan Watford som har samlat 21 poäng och Crystal Palace som blott har 15 poäng. Det är svårt att berömma dessa lag. Deras höstsäsonger har varit svaga. Allra mest för det gästande Crystal Palace som är en poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

Watford har det på ytan dystra fyra förluster på fem matcher. Det var tal om direkt undermåligt spel i de inledande förlusterna mot Stoke och West Bromwich. Det har sett en aning mindre dåligt ut i de tre senaste. Watford spelade oväntat vasst offensivt i 3-2-vinsten hemma mot Everton. Laget stod upp hyggligt näst senast i 0-2-förlusten borta mot svåra Man City. Den senaste 0-1-förlusten borta mot Sunderland var en jämn match som lika gärna kunde ha resulterat i delad pott. Trenden är alltså inte lika alarmerande dålig som fyra förluster på fem senaste vid första anblick verkar verka.

En annan sak som är värd att understryka är Watfords stora skillnad mellan hemma- och bortaspel. Watford har trots den allmänna formsvackan 4-1-1 på sex senaste hemmamatcherna på Vicarage Road, inklusive vinst i det nämnda förra framträdandet mot Everton och skalper som 2-1 mot Leicester och 3-1 mot Man United.

Watford sitter inne på ett intressant sparkapital i anfallsspelet som stavas Troy Deeney. Han har varit en trotjänare i flera år med totalt 99 gjorda mål i Watford-tröjan. Deeney är dock inne i en sällsynt lång målsvacka med inget mål på tio senaste. Trenden bör brytas inom kort! Kanske det relativt långa uppehållet sedan förra matchen som spelades 17:e december kan bidra till en mental nystart för Deeney som i grund och botten vet var målet är beläget.

Crystal Palace är förknippat med åtta förluster på de tio senaste matcherna. Det blev minst en för mycket för styrelsen som till slut har sparkat tränaren Alan Pardew. Styrelsen kan ha hållit fast vid sin "tränarhäst" någon månad för länge, eftersom det blir allt annat än lätt att vända från gällande streckläge. Den nye tränaren, Sam Allardyce, blev sparkad under kontroversiella former av engelska landslaget tidigare i år. Allardyce är erfaren i dessa sammanhang och är ingen dålig Premier League-coach jämfört med genomsnittet, men frågan är: klarar han göra omgående stordåd med laget? Ytterst tveksamt.

Crystal Palace har sett duktigt svagt ut i de båda senaste uddamålsförlusterna mot Man United (1-2) och Chelsea (0-1). Det borde ha blivit mer än uddamålsförluster. Värt notera är att en viss Ibrahimovic utnämnde Man Uniteds senaste match mot WBA som mer svårspelad än den föregående matchen mot Crystal Palace, trots att Man United-siffrorna blev klara 2-0 mot WBA och stannade vid 2-1 mot Crystal Palace. Det är lätt att instämma i Ibrahimovic synpunkt. Crystal Palaces anfallsspel var nästan obefintligt mot Manchester United som därtill kunde styra mittfältet plättlätt.

Crystal Palace har med andra ord sett ut som det nedflyttningslag både resultaten på sistone och tabellen skvallrar om. Watford har däremot ljuspunkter i form av lillförbättrat spel på sistone och framförallt en färsk och stark hemmarad att upprätthålla. Här ska Watford vara större favorit på asiatiska 0-handikappet (pengarna tillbaka vid kryss) än 1.775 indikerar.

Watfords troliga startelva: Trolig startelva: Gomes - Cathcart, Britos, Kaboul - Holebas, Guedioura, Capoue, Behrami, Janmaat - Deeney, Amrabat.

Crystal Palaces troliga startelva: Trolig startelva: Hennessey - Kelly, Dann, Delaney, Ward - Ledley, McArthur, Townsend, Zaha, Puncheon - C Benteke.

Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Watford – Crystal Palace

 • Postad:
  26 dec 2016
  05:09
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 0 (AH)
 • Insats: 3,00
 • Odds: 1,78
 • Bet365
 • Datum:
  26 dec 2016
  13:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td