Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tyron Power – Bleeding Heart

Momarken lopp 9:
Här tycker vi oss hittat en mycket bra H2H där vi tror att 5 Tyron Power har toppchans att slå 1 Bleeding Heart. 5 Tyron Power är en häst vi gillar och skulle Micke J hitta till spets vilket vi är inne på så är det toppchans att H2H sitter, vi tvekar inte utan trycker in 6 units till sköna 2.55!
Trav

Tyron Power – Bleeding Heart

 • Postad:
  27 dec 2016
  18:50
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,55
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  27 dec 2016
  21:41
 • Sport: Trav
 • Land: Norge
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td