Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Önas Ida – Like Lightning

Halmstad lopp 5:
Här tycker vi hos hittat en bra i 10 Önas Ida före 5 Like Lightning. Vi tror inte Like Lightning kommer till ledningen och riskerar strul. 10 Önas Ida avslutade strålande senast och har toppform. Med rätta ryggar under slutundan tror vi hon slutar långt framme och har toppchans att slå Like Lightning. Vi tycker 2.10 känns som ett överodds och kliver in med 5 units.
Trav

Önas Ida – Like Lightning

 • Postad:
  28 dec 2016
  18:20
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,10
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  28 dec 2016
  19:29
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td