Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dillon Power – Övriga

Uleåborg lopp 6:
Vi har grävt lite i det finska lopp arkivet och hittat en mycket bra vinnare i 3 Dillon Power. Jag var senast på plats då han startade på Umåker, han vann med "hela upploppet" och var knappast trött i mål då. För fyra starter avgjorde på fint sätt fast att ha travat sista 1200 ute i tredjespår. Bra utgångsläge och vi tror han visar sig starkast sista biten och vinner detta lopp. Vi spikar på V75 och spelar 4 units till 4.15, utan att tveka!
Trav

Dillon Power – Övriga

 • Postad:
  29 dec 2016
  17:22
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 4,15
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  29 dec 2016
  20:15
 • Sport: Trav
 • Land: Finland
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

DIAMANTEN 2016-12-29 18:49

Den tar vi sa .......Lycka till
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td