Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Under + Over

Spel Nr1:

Pelicans - Clippers = UNDER 214.5 @ 1.40
Warriors - Raptors = OVER 218.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 5 Units

Motivering:

Clippers fortsätter att ha enorma skadeproblem och till nattens match saknas Griffin, Paul och Reddick vilket är 3 startspelare och lagets 3 främsta offensiva vapen. Jordan var också med i en bilolycka nyligen vilket gör att hans medverkan i denna matchen är tveksam vilket gör att nästan hela Clippers startfemma kan saknas här. Det här är enorma avbräck som inte går att ersätta och Clippers måste förlita sig på att spela med lågt tempo och mer försvarsspel om man ska kunna vinna matcher med så här desarmerat lag.

Pelicans är på det stora hela väldigt usla och men har Davis som är en av ligans bästa spelare och han bär laget i mer eller mindre varenda match. Clippers bör fokusera på att stänga ner Davis i denna matchen och försöka vinna en lowscoring match på det viset.

Jag tycker totalen är för hög här. Pelicans kan vara highscoring men dagens Clippers bör inte ge sig in i någon run and gun match här utan kommer nog försöka dra ner på tempot och spela bra försvar vilket laget är kapabelt till och Pelicans kan därför få svårt att komma igång offensivt.


-----------------------------------------------------------

Vi får se ligans två mest effektiva offensiver i denna sena matchen inatt och jag tror vi har mycket goda chanser att se ännu en highscoring match mellan dessa lagen. Det blev 248 poäng när lagen mötte i Toronto för ungefär en månad sedan och då såg vi hur dessa offensiverna kan leverera. Det blev t.ex. 63 poäng från FT linjen i den matchen och båda dessa lagen jobbar hårt för att få många enkla poäng via FT linjen och dom sätter väldigt många av sina FT försök när dom väl kommer dit.

Raptors har nästan varit ligans bästa offensiva lag senaste veckorna då man radat upp 120+ poäng i många matcher och vi alla vet ju vilken kapacitet som Warriors har, framförallt på sin hemmaplan.

Förra säsongen när lagen möttes blev det 221 och 225 poäng vilket man toppade i början av denna säsongen med 248 poäng. Det här är inte alls samma rivalitet som vi såg i Warriors senaste match mot Cavaliers utan det här är mer en match där båda lagen kan spela avslappnat och ösa på framåt som dom gillar att göra. Vi kan väl också räkna med att Warriors och Curry är rejält revanschsugna efter förlusten senast så då kan det bli åka av och Raptors offensiv är fullt kapabla att hänga med i denna matchen!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Under + Over

 • Postad:
  28 dec 2016
  23:40
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,03
 • Bet365
 • Datum:
  29 dec 2016
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td