Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – ML + minus hcp

Spel Nr1:

Cavaliers ML @ 1.37
Raptors -4.5 @ 1.45

Totalt odds: 2.04 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Motivering:

Cavaliers laddade ur sig rejält i segern mot Warriors och i B2B matchen dagen efter mot Pistons snackades det om att alla stjärnor skulle vilas. Det slutade med att endast Lebron vilades helt men även Irving och Love spelade sparsamt i en match som det nästan kändes som Cavaliers gav bort för man behövde vila sina viktiga spelare. Nu har Cavaliers vilat både tisdag och onsdag och ska vara fit for fight igen inför dagens match som är en toppmatch i east.

Celtics har börjat motsvara förväntningarna som fanns på laget denna säsongen och har spelat ganska bra på slutet men det är fortfarande en bra bit kvar till Cavaliers nivå. När lagen möttes i början av säsongen så vann Cavs med 128-122 och även om denna matchen kan bli jämn så anser jag att det ska mycket till om ett utvilat Cavaliers ska förlora denna matchen på sin hemmaplan.

------------------------------------

Raptors kämpade på ganska bra mot Warriors igår men räckte som väntat inte riktigt till. Ingen skam att förlora mot ligans bästa lag Warriors men idag är motståndet på en helt annan nivå då man möter ett av ligans sämsta lag istället. Suns räckte inte heller till igår då dom förlorade med 98-119 mot ett Spurs som saknade sin bästa spelare Leonard.

Jag tror inte Raptors kommer känna sig nere efter förlusten igår och precis som efter senaste förlusten så tror jag man kommer komma tillbaka starkt även denna gången mot en medioker motståndare. Raptors spelar fortfarande riktigt bra basket, framförallt offensivt och ett lag som Suns ska normalt ha mycket svårt att hänga med. När då båda lagen är B2B och i samma situation så finns det ingen nackdel för Raptors i denna matchupen och jag tror man vinner enkelt med 10+ poäng.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – ML + minus hcp

 • Postad:
  29 dec 2016
  23:05
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,04
 • Bet365
 • Datum:
  30 dec 2016
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td