Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Over

Spel Nr2:

Grizzlies - Thunder = OVER 190.5 @ 1.40
Lakers - Mavericks = OVER 197 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units

Motivering:

Grizzlies får tillbaka 2 startspelare till lineupen idag då både Conley och Parsons kommer spela efter att ha missat senaste matchen. Det är all-star kaliber spelare som kommer lyfta laget rejält till denna matchen. Grizzlies har haft minst 214 poäng i 4 av sina senaste 5 matcher. Den 5:e matchen slutade på 184 poäng mot defensiva Pistons.

Thunder spelar alltid med full fart och har också ligans bästa scorer i form av Westbrook som är i högform just nu. 30 av Thunders 32 matcher denna säsongen har gått över denna låga linan vi får här. 6 raka matcher för Thunder har nått minst 200 poäng och Thunder har gjort minst 106 poäng i samtliga dessa 6 matcherna.

Ett mer ordinarie Grizzlies är ett mer offensivt lag som kan ösa på framåt och Thunder kommer alltid spela med högt tempo och försöka få till snabba anfall med enkla poäng för Westbrook. Linan känns löjligt låg och den är alldeles för påverkad av Grizzlies lowscoring matcher för några veckor sedan då laget saknade nästan alla sina offensiva spelare. Läget nu är helt annorlunda och det är enligt mig riktigt goda chanser att denna går över 200 poäng.

---------------------------------

Mavericks spelar betydligt bättre nu än vad man gjorde i början av säsongen när det många gånger var uselt. Man har också fått tillbaka en del skadade spelare som gör att spelet blivit bättre. Totalerna i matcherna är också betydligt högre nu, senast hade man 230 poäng mot Rockets och innan det 215 mot Pelicans.

Lakers kommer alltid ösa på framåt men också vara helt värdelösa defensivt vilket öppnar för böljande matcher med väldigt många poäng. Det handlar ofta om hur motståndarna hanterar matcherna mot Lakers men även om motståndarna skulle vilja spela defensivt så är det sällan som man får stopp på Lakers frejdiga spel. Lakers har också fått tillbaka många skadade spelare på slutet vilket gör att man är i helt annat slag nu än vad man var tidigare i december när man saknade mycket offensiv kraft.

Ett mer ordinarie Mavericks som börjar få igång offensiven får idag en lämplig motståndare i form av Lakers där man oftast kan göra många enkla poäng. Jag tror det är riktigt goda chanser att Mavericks fortsätter spela mer offensivt och ett nästan helt ordinarie Lakers kommer som alltid ösa på vilket bäddar för en highscoring match som kan gå klart över denna linan.

Det blev 206 poäng när lagen möttes i början av säsongen på Lakers hemmaplan. Exakt samma matchup idag men nu känns Mavericks mer offensiva vilket gör att denna linan känns alldeles för låg enligt mig!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Over

 • Postad:
  29 dec 2016
  23:06
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  30 dec 2016
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td