Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – dubbla minus hcp

Spel Nr1:

Rockets -5.5 @ 1.41
Spurs -4.5 @ 1.38

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Motivering:

Rockets fortsätter spela mycket bra trots att lagets vinststreak tog slut mot Spurs för några veckor sedan. Offensiven är bland ligans bästa och man gör 110+ nästan varenda match.

Clippers fortsätter att ha enorma skadeproblem och till nattens match är det helt klart att lagets två bästa spelare saknas, Griffin är ju borta ett tag och Paul kommer inte heller spela inatt. Redick är också han tveksam vilket gör att laget kan sakna 3 starters och lagets 3 bästa offensiva spelare.

Clippers skadeproblem har visat sig i resultaten på slutet då man förlorat 4 raka matcher och inte gjort mer än 102 poäng i någon av dessa. Clippers lär försöka dra ner på tempot för att ha en chans här men Rockets är alldeles för bra för att hejdas av ett så här desarmerat Clippers, framförallt nu när Rockets spelar hemma. Bör bli en klar seger för hemmalaget tror jag då dom drar upp en offensiv som Clippers inte klarar av att hänga med i!

---------------------------------

Spurs har jag skrivit om många gånger och man fortsätter vara riktigt starka. Förlusten mot Clippers var såklart en missräkning men sedan dess har man vunnit med 20 poäng borta mot Blazers, 19 poäng mot Bulls och 21 poäng mot Suns båda på hemmaplan. Det kommer plumpar för alla lag ibland men i regel så är Spurs en riktigt stabil maskin som vinner enkelt mot sämre motstånd.

Lagen möttes för en vecka sedan då hemmastarka Blazers inte hade en chans på hemmaplan mot Spurs som vann med 20 poäng. I den matchen hade Blazers sin all-star PG Damian Lillard med i matchen. Nu är Lillard skadad och har missat lagets senaste 2 matcher, han missar troligen även nattens match. Det är ett enormt avbräck då han brukar bära laget offensivt varje match. Blazers är också i urusel form med 10 förluster på sina senaste 12 matcher. Senast överraskade man alla när man vann mot Kings på hemmaplan, dock var oddsen helt jämna inför den matchen. Dagens motstånd är på en helt annan nivå och också på bortaplan där Blazers är otroligt mycket sämre.

Spurs på hemmaplan ska ha mycket goda chanser att återigen köra över Blazers som denna gången får klara sig utan sin klart bästa spelare. Blazers hade ju inte en chans mot Spurs på hemmaplan för en vecka sedan när Lillard spelade så det lär inte bli lättare inatt när han saknas och det är bortaplan!

Sena besked om att Leonard missar matchen för Spurs på grund av sjukdom vilket sänkte linan ett par poäng men jag anser fortsatt att spelet är bra. Leonard saknades även senast när Spurs vann med 21 poäng ändå. Finns massa bra spelare i Spurs som kan kliva fram när en spelare saknas, det finns ingen i Blazers som ens i närheten kan ersätta Lillard så det är fortsatt klar fördel Spurs anser jag och denna nya linan gör spelet riktigt bra ändå enligt mig!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – dubbla minus hcp

 • Postad:
  30 dec 2016
  23:29
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  31 dec 2016
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td