Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Minus hcp + Over

Spel Nr2:

Celtics -4.5 @ 1.41
Warriors - Mavericks = OVER 205.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.03 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Motivering:

Celtics torskade med 6 poäng borta mot Cavaliers senast men behöver såklart inte känna någon skam över att förlora mot ett av ligans bästa lag. Celtics spel har innan det varit riktigt bra med 6 vinster på sina senaste 7 matcher innan förlusten mot Cavs.

Heats fall fortsätter och laget har nu förlorat 6 av sina senaste 7 matcher, enda vinsten var en sen vändning mot Lakers som var usla då. Fortsatt stora skadeproblem för Heat som kan sakna båda sina starting guards till nattens match och det finns inte tillräckligt kvalitet i laget för att klara såna avbräck.

Lagen har redan mötts 2 gånger denna säsongen och Celtics har vunnit med 8 och 10 poäng i senaste matchen för 11 dagar sedan, båda matcherna på bortaplan. Celtics vann även samtliga 3 möten mellan lagen ifjol när styrkeförhållandena mellan lagen var betydligt jämnare än vad dom är nu när Celtics är klart mycket bättre.

Celtics börjar leverera som många trodde inför denna säsongen och spelet ser riktigt bra ut. Jag tror inte man ska ha några som helst problem att vinna enkelt på sin hemmaplan mot ett uselt Heat idag!

-------------------------------

Warriors offensiv är ju flygande och jag tror inte ett klent Mavericks kommer kunna hålla dom under sitt snitt på 117.3 poäng per match här.

Frågan är därmed hur Mavericks kommer leverera framåt i denna matchen, kan dom göra sitt för att klara linan? Ja det tror jag. Precis som jag skrev igår så har Mavericks offensiv sett betydligt bättre ut på slutet och laget spelar klart bättre. Mavs har nu gjort 100+ i 3 raka matcher.

När lagen möttes i början av säsongen under en period där inget stämde för Mavericks så vann Warriors med 116-95. Ifjol möttes lagen 4 gånger och totalerna i dom matcherna stannade på 248, 242, 234 och 205.

Ett mer offensiv Mavericks ska absolut kunna göra sitt i denna matchen och Warriors lär väl ösa på framåt som vanligt och ska ha goda chanser att närma sig 120 mot ett så här klent motstånd. Således så anser jag att linan är klart för låg i denna matchen!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Minus hcp + Over

 • Postad:
  30 dec 2016
  23:30
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,03
 • Bet365
 • Datum:
  31 dec 2016
  01:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td