Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Southampton – West Bromwich Albion

Tre förluster på fyra senaste, men formen är god!

Det är sju härliga Premier League-matcher på nyårsaftonens meny. Det bästa spelet finns i mittenmötet mellan de i normala fall jämna lagen Southampton och West Bromwich Albion som placerar sig åtta respektive nia i tabellen.

Det är snabba svängar för Claude Puels Southampton som spelade senaste matchen för tre dagar sedan. Det betyder blott två vilodagar emellan matcherna - en faktor som missgynnar Southamptons matchförberedelser. Southampton inledde onsdagsmatchen mot Tottenham med 1-0-ledning i andra minuten, men efter 1-1-kvittering i minut 19 blev det spelmässig fördel för gästerna som till slut vann fullt rättvisande. Southamptons läge försvårades av en utvisning på offensive Nathan Redmond i 57:e, vilket dessutom gör att han är avstängd här.

Redmond (1524 minuter) gör sällskap med nyligen skadade defensive mittfältaren Jordy Clasie (678 minuter) och för femte raka matchen saknade nyckelanfallaren Charlie Austin (871 minuter, 6 mål). Det är ansenliga minus för Southampton som framförallt har betydande svårigheter att ersätta Austin. Naturliga målskyttar växer inte på träd. Southamptons spelartrupp innehåller utöver 6-målsskytten Austin faktiskt ingen annan spelare som gjort fler än 3 mål i Premier League denna säsong.

West Bromwich går in till detta möte med ganska god harmoni - trots förluster i tre av de fyra senaste matcherna! West Bromwich gjorde en väldigt stark november och början av december med flertalet vinstmatcher. Därefter gick laget in i en stentuff matchningsperiod från 11:e december med matcher mot tre av Premier Leagues starkaste lag: Chelsea, Man Utd, Arsenal. West Bromwich förlorade alla tre, vilket var enligt förväntan. West Bromwich stod upp bra spelmässigt, vilket var lite över förväntan. Den knappa 0-1-förlusten borta mot Chelsea får kallas bäst. Laget var inte oävet i 0-2-förlusten hemma mot Man Utd. Förra 0-1 borta mot Arsenal kunde ha gett poäng då det stod 0-0 i 85:e innan Arsenal fick till ett mycket sent avgörande.

Om West Bromwich spelar på samma nivå som laget gjort mot topplagen finns alla chanser att utmana mediokra Southampton. Förutom att West Bromwich har bättre truppläge (inga frånvaroproblem) så har gästerna även haft två vilodagar fler än Southampton efter senast. Oddsmarknaden har inte lärt sig från matchen mot Tottenham; Southampton som är mycket mediokert utan Austin har blivit övervärderat av marknaden igen. Asiatiska handikappet West Bromwich +0.5 (vinst vid kryss eller tvåa) till 2.34 är ett GULDODDS!

Fotboll

Southampton – West Bromwich Albion

 • Postad:
  31 dec 2016
  13:21
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.5 (AH)
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,34
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  31 dec 2016
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td