Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Swansea – Bournemouth

Svansjön fortsatt sorglig - Bournemouth hittar medgång?

Swansea och Bournemouth är lag som har hamnat på efterkälken i förhållande till respektive förhoppningar inför säsongen. Swansea är strandat på nedflyttningsplats efter 3-3-12 på 18 matcher. Bournemouth har varit "mindre dåligt" och placerar sig i nedre mittenskiktet med hyggliga 6-3-9.

Swanseas dåliga trend verkar inte ha något slut. Höstsäsongen har varit rekorddålig för den walesiska klubbens stackars fans. Laget har läckt mål bakåt som om det hörde hemma i League One snarare än Premier League. Senast blev det hela 1-4 hemma mot det medelmåttiga West Ham. Innan dess 0-3 borta mot Middlesbrough respektive 1-3 borta mot West Bromwich Albion. Huvudproblemet är att Swansea är för tunt i försvarsspelet. Det märks allra mest på fasta situationer där Swansea gång på gång går bort sig.

Ett annat problem kan ha varit USA-tränaren Bob Bradley som blev sparkad efter West Ham-förlusten senast. Det är rimligt att Swansea gjort sig av med honom (trots kort tid på tränarposten), men är tillfällige caretakern Alan Curtis den optimala lösningen på problemen? Knappast. Swansea skulle behöva en ny, rejäl huvudtränare som jobbar långsiktigt och systematiskt. Det är inte detaljer som är hel, utan hela lagbygget har sprickor överallt. Swansea-spelarna har knappt hunnit svälja julmaten efter 1-4 mot West Ham innan det nu är dags att gå in och spela första matchen med coach Curtis.

Bournemouth åkte på en tydlig smäll senast mot Chelsea: 0-3-förlust. Det ska understrykas att Chelsea spelade väldigt bra (överraskande bra med tanke på att både Kanté och Costa var indisponibla). Det bör även sägas att ett av baklängesmålen var en straff och ett annat var ett självmål. Bournemouth föll mer på individuella misstag än på någon kollektivt dålig insats. Bournemouth har en hög spelskicklighet "i sig" och det är en tidsfråga innan resultaten börjar ticka in. Bournemouths fans har grinat gentemot Fru Fortuna flera gånger denna höst: laget har haft 13 målställningsträffar på 18 omgångar.

Mycket talar för att det kan bli fortsatt stolpe ut för det genomgående svaga Swansea. Det kan vara dags för det mer spelskickliga Bournemouths för första stolpe in på ett tag.

Fotboll

Swansea – Bournemouth

 • Postad:
  31 dec 2016
  14:48
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.5 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,55
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  31 dec 2016
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td