Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arsenal – Crystal Palace

Tabellen säger inte allt - Crystal Palace utmanar Arsenal!?

Det spelas två Premier League-derbyn på nyårsdagen med London som hemvist. Det sena derbyt, Arsenal-Crystal Palace, kickar igång vid 17:00. Det är viktiga tabellpoäng på spel. Arsenal måste vinna för att stanna i topp-4. Crystal Palace behöver poäng för att skapa marginal till negativa strecket.

Arsenal vann med 1-0 senast hemma mot West Bromwich Albion. Arsenal hade ett stort spelövertag i matchen (76% bollinnehav!), men laget var ineffektivt och satte 1-0 genom Giroud först i 86:e minuten. Arsenals vinterform svajar en del. Förutom knappa 1-0 mot WBA har Arsenal nyligen förlorat med 1-2 borta mot Manchester City och 1-2 borta mot Everton. Den lilla Arsenal-svackan är en naturlig följd av en mycket intensiv höst där Arsenal har gett allt i både ligan och Champions League. Det finns spår av höstens tuffhet på skadelistan som är ganska lång. Den utökades nyligen med viktige Walcott (8 ligamål på 1347 minuters spel) och sedan förut innehåller den även nyckelmittfältare Cazorla och en handfull mindre viktiga spelare.

Det finns en risk att Arsenal i likhet med föregående halvdana december-insatser kommer att spela på halvgas här. Laget har knappast en massa överskottsenergi liggande på lager. Redan om två dagar väntar dessutom nästa match (borta mot Bournemouth). Det kan bli en betydande faktor när/om Arsenal leder med uddamålet. En vanlig match hade Wengers mannar öst på för målfest. En sådan här match med nästa match blott två dagar senare är det mer rimligt att spela på resultatet. Det gör att en uddamålsvinst är lite mer trolig i denna match jämfört med en normalmatch.

Crystal Palace gjorde 1-1 senast borta mot Watford. Det var en match som inte gladde åskådarna. Båda lagen agerade som bottenlag. Crystal Palace kan i alla fall plocka med sig ett par positiva faktorer från poänginsatsen. Försvarsspelet höll en bra nivå och har blivit mer svårpasserat under december jämfört med formsvackan under hösten. Laget åtnjöt även en fin mittfältsinsats av Cabaye som kanske kan börja fullgöra sin potential i samband med det färska tränarbytet från Alan Pardew till Sam Allardyce.

Crystal Palaces nye herre på täppan, Allardyce, gjorde tränardebut på annandagen mot Watford. Det märktes ingen större skillnad i spelet och det är tveksamt om Allardyce kan förbättra Crystal Palace så mycket på sikt. Det kan i alla fall vara kortsiktigt gynnsamt för denna match att Crystal Palace har gjort tränarbytet. Inga Crystal Palace-spelare kan slappna av - inte ens om Arsenal skulle hamna i ledning. Alla behöver prestera för att erövra fortsatta platser i Allardyces elva. Crystal Palace kommer sannolikt att gå in med en defensiv uppställning och sedan låta kvicke anfallaren Benteke (8-målsskytt i höstens ligaspel) svara för de flesta omställningarna. Intressant recept mot ett formtveksamt Arsenal.

Ibland säger tabellen mycket, men i den här matchen säger den klart mindre. Arsenals generella topposition är förvisso mycket välförtjänt, men tabellen säger inte att Arsenal haft en schemahård höst av matchande och gått ner sig formmässigt i slutskedet. Den säger inte att båda lagen ska spela nästa omgång blott två dagar efter den här. Tabellen avslöjar inte heller att Crystal Palaces spelare bör vara på tårna efter tränarbytet nyligen till Allardyce. Matchen bör bli jämnare än vad gällande ojämna Asian Handicap-odds lyder. Läge att lira på Crystal Palace med Asian Hcp +1.5, vilket genererar vinst vid uddamålsvinst för Arsenal eller minst en poäng för Crystal Palace.

Fotboll

Arsenal – Crystal Palace

 • Postad:
  01 jan 2017
  04:07
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +1.5 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,97
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  01 jan 2017
  17:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2017-01-01 07:42

tål att tänka på
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td