Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – plus hcp + ML

Spel Nr1:

Browns +10.5 @ 1.50
Redskins ML @ 1.36

Totalt odds: 2.04 @ williamhill

Insats: 5 Units


Motivering:


Det kan tyckas galet att spela på Browns som förra veckan tog första segern denna säsongen men läget idag är väl nästan så optimalt som det kan bli.

Steelers är redan klara som Nr3 seed i slutspelet och har därför inget alls att spela för i denna matchen. Laget vet hur skador kan förstöra säsonger då lagets RB stjärna Le\\\'Veon Bell missat senaste 2 slutspelen, WR stjärnan Antonio Brown hade hjärnskakning ifjol i slutspelet och missade det samt att lagets QB Ben Roethlisberger har varit skadad titt som tätt senaste säsongerna. Därför riskerar man ingenting i dagens match utan samtliga dessa stjärnspelarna kommer vilas och det kommer säkert vara flera startspelare som tar/får chansen att i denna betydelselösa matchen vila kropparna efter en lång och tung säsong för att kunna vara helt friska och fräscha inför slutspelet nästa vecka. Det kommer alltså bli ett rejält reservbetonat Steelers som inte alls har något att spela för i dagens match.

Browns har varit ligans sämsta lag under större delen av denna säsongen tillsammans med 49ers. Slutspel har det inte varit tal om för Browns utan laget har hela tiden få kämpat vecka ut och vecka in utan att ha något slutspel som mål. Ett mål har ju såklart varit att spräcka nollan i vinstkolumnen och det lyckades laget med förra veckan när man vann 20-17 mot Chargers och det var en otrolig glädje hos hela laget i Browns direkt när slutsignalen gick och första segern var ett faktum. Jag har absolut inga känslor för Browns som lag men man blev ändå väldigt glad när man såg hur mycket detta betydde för laget när man äntligen fick en seger. Lagets record är därför 1-14 och man slipper nu en pinsam 0-16 säsong.

Browns bör ha fått en liten boost i det bottenkörda självförtroendet genom segern senast vilket kan lyfta laget. Man ska också ha med i beräkningen att samtliga spelarna i Browns spelar för sina framtida karriärer och idag är det sista chansen för säsongen att bevisa att man hör hemma i NFL även nästa säsong. Laget som helhet kan också undvika att bli sämst i ligan om man vinner här och om 49ers förlorar så delar lagen på ligans sämsta record. Dock har ju spelarna individuellt desto mer att spela för eftersom alla vill såklart fortsätta spela i NFL och det är nog många i Browns som måste bevisa att man hör hemma på den här nivån. Browns har ingen anledning att ta lätt på den här matchen utan ännu en seger skulle göra så att säsongen avslutas på ett positivt sätt vilket skulle kännas bra för hela laget, organisationen och staden.

Steelers har bara ett mål med denna matchen och det är att inte få någon skada inför slutspelet. I en så tuff sport som amerikansk fotboll så blir det väldigt svårt att leverera på en bra nivå om man inte har motivationen att verkligen kämpa livet ur sig. Browns har samma läge idag som dom haft hela säsongen förutom att dom nu kan ha lite glädje och självförtroende i laget efter segern senast och det kan bara göra gott.

Jag tycker att Browns ska ha mycket goda chanser att hålla denna matchen jämn mot Steelers reserver och kanske kan Browns till och med vinna om man får till det. Det här höga hcp:et känns mycket bra då Browns A-lag bör vara i samma nivå som Steelers reserver även om det är svårt att dra den jämförelsen eftersom man inte vet exakt vilka spelare som kommer delta. När det också finns en starkare motivation och vilja att vinna denna matchen hos Browns kontra ett slutspelsklart Steelers så känns detta spelvalet riktigt bra!


---------------------------------------------------

Giants är precis som Steelers helt klara för slutspelet och också helt klara vilket seednings position man får då Giants har seed Nr5 och vad som än händer idag så kommer det förbli så. Därför bör Giants inte riskera någon av sina viktiga spelare i den här matchen utan det bör bli ett reservbetonat Giants med klen motivation i denna matchen.

Redskins å andra sidan måste vinna denna matchen för att gå till slutspelet. Vinner Redskins och Lions - Packers inte spelar lika i nattmatchen så går Redskins till slutspelet. Det är därför full skärpa och max prestation som gäller för Redskins på hemmaplan i denna matchen.

Redskins vann med 29-27 mot Giants på bortaplan i början av säsongen när båda lagen var ordinarie. Nu kommer det bli ett reservbetonat Giants med noll motivation mot ett Redskins som måste vinna och jag tror inte hemmalaget snubblar i denna matchen utan man vinner som man måste!


BOL!
Amerikansk Fotboll

Parlay – plus hcp + ML

  • Postad:
    01 jan 2017
    17:00
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,04
  • Bolag: williamhill
  • Datum:
    01 jan 2017
    19:00
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td