Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arnold Scoop – Övriga

Örebro lopp 9:
Vi väljer även att kliva in på 4 Arnold Scoop i avslutningen. Vi är helt inne på han leder detta från start till mål. Det låter bra från Magnus som är optimist och tror hästen har toppchans att vinna detta lopp. Örebros korta upplopp är ett klart plus och vi jobbar in Magnus från start till mål. Liras till 3.85 utan att tveka!
Trav

Arnold Scoop – Övriga

 • Postad:
  02 jan 2017
  18:44
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 3,85
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  02 jan 2017
  21:13
 • Sport: Trav
 • Land: Argentina
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

YLvLin234 2017-01-02 21:21

Tack igen, återigen klockren analys!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td