Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Manchester City – Burnley

Kan megafavoriten City bränna mot Burnley?

Få tvivlar kring den grundläggande jätteskillnaden mellan topplaget Manchester City och mediokra Burnley. Ingen spelare i Burnleys elva skulle gå in i Manchester Citys startelva. Ganska få skulle ens ha platsat på Citys bänk. Styrkefaktumet är tydligt i de erbjudna oddset. Kanske lite för tydligt, eftersom marknaden verkar blunda för andra faktorer som är betydelsefulla.

Båda lagen gjorde vitt skilda prestationer i matcherna på nyårsafton. Manchester City floppade i 0-1-förlust borta mot Liverpool. Anfallaren Aguero var tillbaka efter flera matchers avstängning, men han var nästan helt osynlig. Detsamma gällde Citys övriga offensiva spelare som skapade blott en någorlunda målchans på hela matchen. Det andades allt annat än titelkamp i den insatsen. Det såg snarare ut som om City-spelarna tänkte mer på kvällens nyårsfirande. Att ladda om till ny match två dagar senare - med bara en vilodag emellan - kommer inte att göras enkelt. Klar risk att de välbetalda stjärnorna underpresterar igen och överraskar oddsmarknaden som håller City skyhögt.

Burnley stod för en av säsongens höjdpunkter i nyårsaftonens 4-1-vinst hemma mot Sunderland. Vi var många som trodde på en ganska intetsägande match (0-0, 1-1?). Burnley visade överraskande övertag och vann mycket rättvist. Om Burnley plockar med sig bara så mycket som halvparten av motsvarande inställning hit så går det inte att räkna ut bortalagets skrällmöjligheter, trots att motståndet är mycket bättre i grunden och Burnleys bortastatistik är dyster.

Handikappoddset på gästerna är för högt för att kunna motstå en liten insats. Burnley spelas med Asian Handicap +2, vilket ger insatsen tillbaka vid 2-målsförlust för Burnley. Det blir full vinst vid 1-målsförlust eller poängskalp.

Fotboll

Manchester City – Burnley

 • Postad:
  02 jan 2017
  06:56
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +2 (AH)
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,11
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  02 jan 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Haltmathe 2017-01-02 11:47

Bra jobbat!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td