Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Middlesbrough – Leicester

"Boros" kloka rotationsläge ger slagläge?

Premier League rullar vidare med tätt spelprogram efter jul och kring nyår. Flera lagen som spelar idag spelade även i lördags, d.v.s. bara en dags vila emellan matcherna! Två av de berörda är Middlesbrough och Leicester. Schemaläggaren har varit extra hård och lagt deras match redan kl. 13:30, d.v.s. mindre än 48 timmar efter lagens respektive senaste lördagsmatcher som startade kl. 16:00.

Middlesbrough gjorde en hedersam insats i 1-2-förlusten borta mot Manchester United. Laget var givetvis underlägset Manchester United i ren spelskicklighet, men det dröjde fram tills de sista tio minuterna innan United vände Middlesbroughs 0-1-ledning till 2-1. Det blev till slut för svårt för Middlesbrough att försvara sig emot ett frustande United med Mkhitaryan/Ibra i toppform. Noterbart är att Middlesbrough hade några starttänkbara spelare på bänken mot United som backen Fabio (616 minuter), mittfältaren Clayton (1276 minuter) samt offensivspelarna Ramirez (1106 minuter) och Stuani (669 minuter). Dessutom saknades ordinarie backen Barragan (1599 minuter) och återkommer här. Det är troligt att 4-5 av de nämnda slussas in i en uppfräschad startelva. Det är en klart klok rotationspolicy från Middlesbrough tränare Aitor Karanka.

Leicester har haft mycket strul i Premier League-prestationerna under hösten. Prestationen i lördags mot West Ham lämnade också mycket att önska i övrigt, trots att Leicester vann med 1-0. Leicester hade bara 40% bollinnehav och - värst av allt - 12-25 i avslutsunderläge under matchen. Det är verkligen inte förtroendeingivande från ett lag som normalt är flera klasser sämre borta. Leicester hade 0-2-7 på de nio bortaresorna i Premier League under höstsäsongen. Det är även värt att komma ihåg att viktige anfallaren Vardy fortfarande avtjänar avstängning. Han gör tredje raka matchen på botbänken. Leicester var mycket blekt offensivt i första Vardy-lösa matchen mot Everton (0-2) och imponerade alltså inte mycket senast mot West Ham (1-0) heller.

Det kommer inte att bli någon vidare välspelad fotbollsmatch med tanke på båda lagens knappa förhandsvila. Middlesbrough har dock distinkta fördelar av att kunna rotera in fler fräscha spelare och av att spelare med hemmafavör. Det är spelläge med Asian Handicap 0 som ger insatsen tillbaka vid kryss.

Fotboll

Middlesbrough – Leicester

 • Postad:
  02 jan 2017
  05:56
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 0 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,90
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  02 jan 2017
  13:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td