Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Bournemouth – Arsenal

Veckorna kring nyår har varit engelska Premier League-älskarnas dröm. Match på match på match. Det har varit som en dans på moln! Ikväll och imorgon spelas dock de sista matcherna innan miniuppehåll (FA-cup i helgen) så vi får försöka njuta extra mycket av nuet. Carpe Diem, som man säger! Kvällens stora TV-händelse Bournemouth-Arsenal bjuder på ett överodds.

Bournemouth gjorde ett starkt intryck på nyårsafton i 3-0-vinst borta mot Swansea. Innan dess var det dubbla förluster i ryggen, men spelet var inte lika dåligt som resultaten antyder i de matcherna. Här hemma har laget gjort minst ett mål framåt i alla matcher utom en. Bournemouth har exempelvis besegrat Liverpool och Everton samt nått 0-0 mot Tottenham, varav sistnämnda alltså är enda hemmatchen som Bournemouth inte målat framåt. Bournemouth har en ny frånvaro på mittfältaren Wilshere (p.g.a. får inte möta sin moderklubb Arsenal), men det är ingen nyhet utan ett villkor som har varit välkänt sedan länge.

Arsenal får klara sig utan senaste matchens startmittfältare Elneny på grund av landslagsspel. Laget hoppades ett tag att kunna få tillbaka nyckelmittfältaren Özil som missade Crystal Palace-matchen (2-0) med sjukdom, men så blir det inte. Özil som har legat nedbäddad i flera dygn missar även denna match. Det är inte bara det som oroar kring Arsenals truppstatus. Laget spelar denna match blott två dagar efter Crystal Palace, d.v.s. en enda vilodag för Arsenals del! Att det bara varit en vilodag är en faktor som gör att Arsenal kan misstänkas överväga/behöva flera frivilliga startelvarotationer. Bournemouth har mindre behov av rotationer eftersom Bournemouth åtminstone har fått två vilodagar. Bournemouth hade för övrigt 2-0-ledning redan i paus senast mot Swansea så laget behövde inte gå på max i andra. Arsenal trummade på med högt tempo en bra bit in i andra halvlek mot Crystal Palace innan trycket avtog sista kvarten.

Det hemmaslagkraftiga Bournemouth är underskattat mot ett Arsenal med en vilodag mindre och betydande frånvaroproblem. Investera i Bournemouth med Asian Handicap +0.5 till 2.29, vilket ger fullt vinst vid etta eller kryss.

Fotboll

Bournemouth – Arsenal

 • Postad:
  03 jan 2017
  18:52
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 +0.5 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,29
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  03 jan 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td