Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Deportivo La Coruna – Alaves

Alla bets på Alaves!

Det är fyra matcher i Spanska cupen, Copa del Rey, på tisdagskvällen. Ett specialodds på vilket lag som ska gå vidare (avgörs i bäst av två matcher, 3:e och 11:e januari) fångar uppmärksamheten.

Det övre bottenlaget i La Liga, Deportivo La Coruna, vann mot bottenkonkurrenten Osasuna med 2-0 i sista matchen inför uppehållet. Det blev en enkel match mot ett Osasuna som hade usel formkurva inför (hade förlorat alla föregående fyra matcher sedan de bytte tränare). Det är således svårt att hylla La Coruna mycket. La Corunas avslutning av hösten var bättre än inledningen av densamma.

Mycket tacken för uppryckningen kan tillskrivas inlånade offensivspelaren Ryan Babel. Tyvärr för La Corunas del så valde Babel att inte förlänga sitt låneavtal med La Coruna över årsskiftet. Det betyder att han inte finns med nu när våren ska inledas.

Det är inte enda problemfaktorn för La Coruna. La Coruna saknar även duktige mittfältaren Fajr (landslagsspel), mittfältaren Gil (skadad) och förstemålvakten Tyton (vilas frivilligt). Det är även högst sannolikt att nyckelanfallaren Andone inte finns med i elvan. Andone har nämligen haft skadekänning senaste veckan och det vore dumdristigt att riskera hans fortsatta fitness ikväll. Andone är med i truppen men kommer högst sannolikt att vilas större delen av eller hela matchen. La Corunas trupp är mycket förtunnad: bara 19 spelare tillgängliga. Tränare Gaizka Garitanto medger att han har små resurser.

La Corunas tänkbara elva: Ruben M. - Juanfran, Albentosa, Arribas, Luisinho - Alex Bergantinos, Mosquera, Bruno Gama, Colak, Carlos Moreno - Joselu.

Nykomlingen och relativt stabila mittenlaget Alaves har varit en frisk fläkt med ett flertal fräcka höstresultat. Alaves har klarat 1-1 borta mot Atletico Madrid, vunnit med 2-1 borta mot Barcelona och vunnit med 2-0 borta mot Villarreal. Alaves gick in till vinteruppehållet efter att ha tagit poäng i de fyra sista ligamatcherna. Däremellan hann Alaves även utklassa Gimnastic i Spanska cupen med totalt 6-0 (3-0 borta och 3-0 hemma).

Alaves är skadefritt så tränare Mauricio Pellegrino har angeläget utgångsläge. Det är inte bara sportresultat och skadeläge som ser fint ut. Alaves är en ekonomiskt välmående klubb. Klubben gjorde +8,2 miljoner Euro vid senaste resultatrapporten och har utrymme att spendera i transferfönstret. Det spekilas i att Alaves tänker på att köpa loss anfallaren Deyverson som har gjort ett bra intryck under hösten. Just Deyverson lär dock inte starta ikväll. Det inför säsongen uppskrivna anfallsförvärvet Christian Santos lär få en startchans. Santos har en bakgrund i HIF-anfallaren Jordan Larssons nyblivna holländska klubb NEC Nijmegen. Santos gjorde 18 mål för NEC Nijmegen förra året. Det är läge för Santos att börja leverera även i välmående Alaves.

Alaves tänkbara elva: Ortoloá - Femenia, Ruano, Laguardia, Raul Garcia - Dani Torres, Krsticic, Edgar, Manu Garcia, Ibai Gomez - Christian Santos.

Alaves ska hållas som favorit att gå vidare över två matcher. Mitt korrekta odds ligger på omkring 1.75. I skrivande stund erbjuder Pinnacle 2.20 på Alaves To Advance (maxinsatsnivå per klick: 2000 USD). Skynda fynda!

Fotboll

Deportivo La Coruna – Alaves

 • Postad:
  03 jan 2017
  18:16
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: Alaves To Advance
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,20
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  03 jan 2017
  21:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Copa del Rey
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td