Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lawyer Lhor – Övriga

Bra dag igår med 2/2 rekar som satt. Vi fortsätter att jobba på och har ikväll hittat två roliga skrällar som bara måste spelas.

Jägersro lopp 8:
Här väljer vi att spela 7 Lawyer Lhor. Hästen vann lätt senast i monté och starter före det i sulky stod han för en strålande upphämtning där klockan visade 1.10,5 sista 1200 i ett lopp som vanns utav Tjacko Zaz. Hästen är startsnabb och vi har känsla att han kan nå ledningen trotts spåret. Från spets tror vi på toppchans men hästen borde oavsett få en bra position i främre träffen och ska räknas oavsett position. Oddset 8 ggr känns helt okej och vi kliver in med 3 units, utan att tveka! Roligt drag på V64 också och där den just nu bara står i 5% vilket är alldeles för lite. (kommer öka under kvällen)
Trav

Lawyer Lhor – Övriga

 • Postad:
  03 jan 2017
  15:30
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 8,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  03 jan 2017
  20:51
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

DIAMANTEN 2017-01-03 18:44

88 ggr på en dubbel som dessa 2 idag som vinnare)Körde singlar också!Lycka till...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td