Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Enjoy Boko – Evening Prayer

Solvalla lopp 10:
Här tycker vi oss hittat en bra H2H i 2 Enjoy Boko ska slå 6 Evening Prayer.
2 är snabb ut bakom bilen och den tidiga ledaren i loppet. Det låter bra från stallet som tycker hästen har bättre form än raden. Blir det inte allt för hård körning från start borde körande Ville Karhulahti få bestämma i tät. Då slutar hon långt framme och borde ha mycket bra chans att slå 6 Evening Prayer som tävlar med skor denna gång och får Kenneth Haugstad i vagnen vilket är ett minus. Toppchans att denna sitter om Enjoy travar hela vägen. Vi kliver in med 6 units, utan att tveka!
Trav

Enjoy Boko – Evening Prayer

 • Postad:
  04 jan 2017
  18:41
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  04 jan 2017
  21:51
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: H2H

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td