Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – dubbla plus hcp

Spel Nr1:

Pacers +10 @ 1.40
Jazz +10.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Motivering:

Pacers har spelat bra i sina senaste matcher där man gjort vunnit med 117-104 mot Magic och 111-101 mot Bulls. Offensiven börjar allt oftare leverera på den höga nivån man kan och laget har nu gjort 100+ i 7 av sina 8 senaste matcher. Även om Pacers förlorar så brukar man i regel vara med och hålla matcherna jämna, senast man förlorade med minst 10 poäng var för en månad sedan borta mot omöjliga Warriors. Sedan dess har Pacers spelat 14 matcher utan att torska med 10+ poäng.

Pistons har ganska stora problem för stunden enligt mig och det är något som inte stämmer i laget känns det som. Man har endast tagit 2 segrar på sina senaste 9 matcher och det var segrar man nästan fick gratis. En seger var mot Cavaliers som då var B2B efter att ha slagit Warriors i en tuff match dagen innan och Cavaliers vilade flera stjärnor i den matchen och var nästan helt ointresserade. Sedan vann Pistons mot Heat som saknade hela sin startfemma i den matchen men ändå hade Pistons ganska stora problem att vinna mot Heats b-lag och då är Heats a-lag usla med 10-25 record så det är klent av Pistons att inte kunna städa av ett så dåligt lags reserver på ett enklare sätt.

Lagen möttes i Detroit den 18 december i en match som Pacers vann 90-105 och båda lagen var ordinarie i den matchen. Pacers spelar ganska bra för stunden samtidigt som det inte ser bra ut hos Pistons och Pacers hade ju ett klart övertag när lagen möttes för bara några veckor sedan.

I mina ögon känns denna matchen väldigt öppen där jag håller Pacers som det bättre laget och att då köpa upp linan till +10 gör att spelet känns ruskigt bra då vi även har råd med att Pistons får till spelet här men spelet kan ändå sitta.

----------------------------------------

Jazz hade en minislump för några veckor sedan där man förlorade 3 matcher i rad. 2 av förlusterna var förvisso mot topplag i form av Raptors och Warriors, det var väl endast den snöpliga 1 poängsförlusten mot Kings som var en rejäl plump. Sedan dess har man kommit igång igen och har nu 4 raka vinster och Jazz har på det stora hela spelat så bra som alla trodde senaste veckorna och detta är ett topplag i ligan.

Celtics är också dom ett topplag i ligan som är ungefär på Jazzs nivå. Celtics har dock inte täckt denna linan på sina senaste 12 matcher så även om man många gånger vinner så är det inte ofta man gör det med mer än 10 poäng.

Ifjol när lagen möttes 2 gånger så vann Celtics med 5 poäng hemma och Jazz vann med 18 poäng hemma. Båda lagen känns aningen starkare till denna säsongen och precis som matchen ovan så känns detta som en heljämn match som vilket lag som helst kan vinna.

Jag håller dock Jazz som det starkare laget och gillar detta höga hcp:et i en match som dom lika gärna kan vinna!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – dubbla plus hcp

 • Postad:
  03 jan 2017
  22:44
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,03
 • Bet365
 • Datum:
  04 jan 2017
  01:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td