Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Over

Spel Nr2:

Spurs - Raptors = OVER 198.5 @ 1.40
Lakers - Grizzlies = OVER 198 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Motivering:

Spurs offensiv fortsätter leverera och man har nu gjort minst 110 poäng i 5 raka matcher, i 11 raka matcher har man gjort minst 100 poäng och samtliga dessa 11 matcherna har gått över denna totalen vi får idag. Då har man ändå inte mött ett av ligans bästa offensiva lag som man gör idag.

Raptors fortsätter leverera en av ligans mest effektiva offensiver och lagets snitt på 111.2 poäng framåt är bäst i eastern conference och endast sämre än Warriors och Rockets i hela ligan. Raptors hade sin sämsta match denna säsongen när man förlorade med 91-99 borta mot Suns för några dagar sedan och man tog revansch direkt när man vann med 124-113 mot Lakers i senaste matchen.

Raptors är det laget som gör mest poäng från FT linjen med hela 21 poäng per match i snitt och Spurs är det laget som sätter flest av sina FT's med 83.2% som lag vilket bäddar för många enkla poäng från FT linjen.

Spurs har spelat väldigt offensivt på slutet och gör 100+ i nästan varande match. Raptors har en av ligans bästa offensiver som alltid får många enkla poäng från FT linjen så jag anser att det är goda chanser att båda lagen når 100+ här och linan klaras enkelt.

----------------------------------------------

Jag tycker återigen att bolagen är väldigt snett ute på totalen i Grizzlies match. Jag har tidigare talat om hur ett Grizzlies som på slutet fått tillbaka många skadade spelare är ett helt annat lag än det som vi såg för några veckor sedan. Grizzlies försöker ju även denna säsongen att frångå sitt defensiva spel från tidigare säsonger då man med ny coach i år ska spela mer offensivt. På slutet har vi sett hur Grizzlies spelar en mer offensiv basket. Senaste 5 matcherna när skadade spelarna har varit tillbaka så har Grizzlies gjort 100+ i samtliga 5 och snittet på dessa matcherna är 211.6 poäng per match. Här mot ett Lakers som läcker otroligt mycket bakåt så bör Grizzlies kunna nå 110+ för tredje matchen i rad.

Lakers spelar alltid med full fart framåt och noll koll på defensiven. Endast 1 gång på Lakers senaste 17 matcher har motståndarna inte nått 100+ och det var när man mötte usla 76ers. 15 gånger på dessa 17 matcher har totalen gått över denna linan vi får idag. Senast blev det 237 poäng mot Raptors.

Lakers kan leverera en hel del poäng framåt, framförallt på hemmaplan och ett starkt och mer offensivt Grizzlies ska ha goda chanser att nå en hög score i denna matchen!BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Over

 • Postad:
  03 jan 2017
  22:47
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  04 jan 2017
  02:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td