Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + minus hcp

Spel Nr1:

Warriors -10.5 @ 1.40
Magic - Hawks = OVER 199.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 4 Units


Motivering:

Blazers kommer återigen få klara sig utan sin klart bästa spelare Damian Lillard som har fortsatta skadeproblem och lagets offensiv är mycket begränsad utan honom. Blazers har endast snittat 94.5 poäng per match framåt över sina senaste 6 matcher.

Warriors är som vi alla vet i en klass för sig. Man har ligans bästa offensiv och man har också ett försvar som är mycket bättre än vad folk ger dom credd för. Warriors brukar i regel köra över sin motståndare tidigt i matchen och har därför avgjort matchen tidigt. Då kan det lätt bli att man tappar klara ledningar i 4:e quartern vilket kan vara farligt för dom höga spreadsen som det alltid är i Warriors matcher.

Dessa lagen har mötts 2 gånger denna säsongen och Warriors har vunnit dom matcherna med 23 poäng i början av november och 45 poäng i mitten av december. Blazers stjärna Lillard spelade båda dessa matcherna men ändå hade man inte en chans att hänga med.

Nu är Blazers klart sämre än normalt och har en offensiv som inte alls är på normal nivå. Försvaret är dock fortsatt bland ligans sämsta och det är bara Suns och Nets som släpper till mer poäng bakåt.

Det är endast underskattning som hindrar Warriors från att vinna denna matchen med 20+ poäng för tredje gången denna säsongen mot Blazers och det är ju alltid svårt att veta hur motiverade överlägsna Warriors är inför varje enskild match.

Här spelar man på hemmaplan vilket i regel brukar innebära en bra prestation och hemmafansen kan motivera laget till att leverera. När klasskillnaden i dagsläget är så här stor så kan Warriors täcka denna linan även om man går på halvfart eftersom Blazers offensiv är otroligt begränsad men man har en av ligans sämsta defensiver och det bör inte hålla mot ligans bästa lag i denna matchen.

--------------------------------------

En av mina första rekar sedan nystarten på sharps var ett underspel mellan Hawks - Magic i en match i mitten av december där lagen exploderade offensivt och landade på 251 poäng tillslut. Magic hade fram tills dess varit ett av ligans mest defensiva lag, faktum är att man var det lowest scoring laget fram till den matchen. Det verkar som den matchen var något av en vändning för hur Magic vill spela basket. Sedan dess har Magic spelat 10 matcher och snittat 217.8 poäng per match vilket är bland det högsta i ligan över dom senaste veckorna. I 7 av dess 10 matcherna har båda lagen nått 100+ poäng och 9 av dessa 10 matcherna har slutat med minst 199 poäng. Det finns inget som tyder på att Magic skulle sluta med denna offensiva basketen just idag.

Hawks blandar och ger men känns i grunden som ett ganska bra lag. Man har dock problem offensivt ibland men man snittar ändå 206.2 poäng per match denna säsongen. Framförallt så hade man det tungt i slutet av november när man var inne i en rejäl svacka men sedan dess har det vänt och laget har vunnit 8 av 12 matcher senaste veckorna. Offensiven ser också den mycket stabilare och snittet för lagets senaste 12 matcher är 211.6 poäng per match. Senast vann man hemma mot tuffa Spurs med 114-112 vilket är en riktigt stark seger.

Magic verkar vilja fortsätta spela en offensiv basket och tempot laget spelat med senaste veckorna är helt annat än i början av säsongen. Hawks är ett bra lag som absolut kan hänga med i ett up-tempo spel och jag anser att det är goda chanser att denna linan klaras idag!BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + minus hcp

 • Postad:
  04 jan 2017
  22:42
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  05 jan 2017
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td