Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – plus & minus hcp

Spel Nr1:

Hornets +9 @ 1.40
Spurs -2 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Vi skrev en del om Pistons i lagets senaste match då vi även den gången spelade emot laget när man var favorit på hemmaplan. Den matchen förlorade Pistons med 5 poäng mot Pacers och dagens motståndare är bättre än Pacers. Pistons spelar inte alls bra för stunden, endast 2 segrar på sina 10 senaste matcher och som sagt så var båda dessa segrarna nästan givna till laget gratis då man vann mot ett reservbetonat, slitet och ointresserad Cavaliers och sedan slog man även ett uselt Heat som saknade alla sina startspelare i den matchen. Det känns som det är något som inte stämmer i Pistons då laget inte alls spelar bra och man ligger nu klart sist i sin division.

Hornets har till skillnad från Pistons spelad väldigt bra på slutet. 6 vinster 9 senaste matcherna är en bra trend och man har endast förlorat med mer än 9 poäng en gång under denna tiden och det var mot tuffa Cavaliers som hade helt annan energi i den matchen än mot Pistons. Hornets tog en riktigt fin seger igår när man slog Thunder med 123-112 på hemmaplan och man leder sin division även om Hawks skuggar tätt bakom.

Senast lagen möttes så vann Hornets med 10 poäng vilket var nästan exakt 1 månad sen. I mina ögon så ska Hornets vara favorit i denna matchen. Det enda orosmomentet är att Hornets är B2B men det visste ju laget såklart om redan i gårdagens match och man lät därför bänken spela mycket så man inte skulle riskera att startspelarna skulle vara trötta inför nattens match. Senast Hornets hade B2B match var när man mötte divisionskonkurrenten Hawks på bortaplan och då vann Hornets som underdog med 99-107. Hornets har heller inte matchats hårt på slutet då man haft vilodag mellan dom senaste 3 matcherna så det ska inte vara någon större risk att laget är slitet.

Hornets är i mina ögon det klart bättre laget av dessa två och det är ingen tvekan om man spelar den klart bättre basketen för stunden. B2B situationen gör att Hornets inte är favorit här men jag tycker det är helt felaktigt, man har visat flera gånger att man har inga problem med B2B matcher och senast vann man ju mot betydligt bättre motstånd än det man har här.

Bra chans för Hornets att vinna denna matchen mot ett Pistons som letar efter spelet och att då köpa upp linan till +9 gör att vi enligt mig har väldigt många scenarion där spelet kommer sitta men väldigt få där det missar!

------------------------------------------------------------

Spurs fick tillbaka sin bästa spelare Kawhi Leonard senast efter några matchers frånvaro på grund av sjukdom och han återgick direkt till att vara lagets bästa scorer i en match där man krossade topplaget Raptors med 28 poäng. Många påstår att senaste matchen var Spurs bästa denna säsongen och den är iaf i topp enligt mig. Spurs gjorde minst 110 poäng framåt för 6:e matchen i rad och i 5 av dessa matcherna har motståndarna inte nått över 100 poäng. Ni som följer NBA vet att Spurs är ett av ligans bästa lag med sitt 28-7 record och till matchen mot Nuggets finns det inga problem alls i laget då man har alla spelare friska vilket bäddar för ännu en enkel seger.

Nuggets är väl i sina bästa stunder ett mittenlag även om lagets record är en bit från mitten då man har 14-21 denna säsongen. Formen är väl inte direkt bra då man har 3 raka förluster där man förlorat 2 gånger på hemmaplan mot usla lag i form av 76ers och Kings där Nuggets varit stor favorit på förhand. Idag är motståndet på en helt annan nivå och även om Nuggets helt plötsligt skulle komma upp med en lysande prestation så bör man ändå få det mycket svårt att hålla matchen jämn mot ett så bra lag som Spurs som också är i lysande form.

Spurs har haft väldigt lätt för Nuggets över en längre tid. 10 av dom senaste 11 matcherna har Spurs vunnit och samtliga vinster har varit med mer än denna linan. Nuggets vann dock senast lagen möttes med 102-98 i april förra säsongen men det var ett speciellt läge då vilket gör att man inte direkt kan ta något från den segern. Spurs hade ett riktigt tufft spelschema mot slutet av säsongen ifjol och i skedet när man mötte Nuggets så hade man match mot Warriors på torsdag, match mot Nuggets på fredag och match mot Warriors igen på söndag. 3 matcher på 4 dagar där man möter ligans bästa lag 2 gånger. Spelare skulle givetvis vilas med ett sånt här tufft schema mot slutet av en lång säsong och valet var såklart enkelt att vila alla startspelare i matchen mot usla Nuggets och låta stjärnorna spela i dubbla matcherna mot Warriors. Så Nuggets kunde vinna senast lagen möttes för att Spurs spelade med reservlaget men ändå blev matchen ganska jämn. Till år år känns Spurs ännu bättre samtidigt som Nuggets ligger ungefär på samma nivå.

Spurs spelar i regel lysande, både offensivt och defensivt och när det inte finns några som helst problem i laget som är utvilat inför den här matchen så ska det enligt mig vara mycket goda chanser till en solklar seger med 10+ poäng mot ett formlöst Nuggets. Med den här låga linan så kan vi precis som i matchen ovan sätta spelet även om flera saker skulle gå emot oss helt från ingenstans!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – plus & minus hcp

 • Postad:
  05 jan 2017
  09:43
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  06 jan 2017
  01:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td