Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sheba – Övriga

Östersund lopp 9:
Här väljer vi att kliva in på 1 Sheba som vi tycker ska ha bra chans att leda detta runt om. Hon gör tredje starten i regi Linderoth och hästen ser bättre och bättre ut för varje start. Motståndet skrämmer inte och vi kliver in med 3 units och skriker in Linderoth från start till mål.
Trav

Sheba – Övriga

 • Postad:
  06 jan 2017
  15:37
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 3,85
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  06 jan 2017
  21:13
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

WWW 2017-01-06 17:10

Håller tummarna!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td