Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

West Ham – Manchester City

Payet på bänken - målsnålt på lut!

Läge för en sista minuten-rek dryga halvtimmen inför West Ham-Manchester City som är kvällens härliga, TV-sända FA-cupduell. De bekräftade startelvorna kom vid 20-tiden och det blev startskottet på branta oddsförändringar på såväl HCP och Ö/U. Både Man Citys HCP och Över sjönk drastiskt på elvasläppet.

Manchester City mönstrar en på pappret slagkraftig offensiv med Silva och Aguero in efter att ha bänkats senast i ligan mot Burnley. Marknaden överreagerar dock kraftigt på den faktorn och glömmer viktiga saker. En minst lika viktig nyhet kom nämligen från West Hams elvahåll: Payet är bänkad! Payet har varit grundbulten i West Hams offensiv under säsongen. Inför föregående match mot Manchester United hade Payet framkallat flest målchanser av alla spelare i Premier League (72 chanser). Ingen annan spelare i West Ham stod noterad för fler än 20 framkallade målchanser i samma målchanskategori. Alltså: West Hams anfallsspel blir avsevärt mindre kreativt utan Payet.

Sedan ska vi komma ihåg att Manchester Citys offensiv inte är i storform, starka spelarnamnen till trots. Laget gjorde den offensivt mest tandlösa insatsen för säsongen i toppmatchen mot Liverpool som förlorades med 0-1. Manchester City skapade bara en halvchans på hela den viktiga matchen. Därefter fick de kämpa hårt för att besegra Burnley med 2-1 i ytterligare en tunn prestation (utvisningen ursäktar inte agerandet som påminde om det vs Liverpool). Manchester City är ur form och det gör laget ovanligt trubbigt offensivt.

Marknaden har tryckt upp oddset på Under 3.0 mål alldeles för mycket efter startelvornas bekräftande. Chansen borde snarare öka än minska för Under 3.0 mål p.g.a. framförallt Payets bänkning. Spela Under 3.0 mål med insatsen tillbaka vid exakt 3 mål och vinst vid 0-2 mål.

Fotboll

West Ham – Manchester City

 • Postad:
  06 jan 2017
  20:20
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: UNDER 3.0 mål
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,08
 • Info: (Insatsen tillbaka vid exakt 3 mål)
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  06 jan 2017
  20:55
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: FA-cupen
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td