Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Millwall – Bournemouth

Millwalls hemmavägg tar ner mindre hungrigt Bournemouth?

Det är en udda engelsk fotbollshelg. Engelska toppligorna Premier League och The Championship är spellediga till förmån för kluriga FA-cupmatcher. Att alla FA-cuplagen har matchat stentufft i respektive ligaspel kring nyår försvårar analysläget extra. Svårvärderade faktorer som cupinställning, fysiskt skick och matchkoncentration kan variera vilt hos FA-cuplagen.

FA-cuphelgen kan ge fördelar om man sitter inne på unik insiderinformation om några lag, men det är synnerligen få förunnat att få dylikt informationsövertag. Det behöver inte vara fel att begränsa antalet lagda spel och hålla samtliga insatsnivåer i hårda tömmar jämfört med hur en normal helg brukar vara. Jag som vanligtvis spelar flera lördagsspel nöjer mig med ett (1!) lördagsspel.

Spelet ifråga är i matchen Millwall vs Bournemouth, League One vs Premier League. Det skiljer alltså två divisioner mellan lagen. Skillnaden är mycket mindre i praktiken. Millwall är nämligen på stark frammarsch i League One där segrarna har radats upp senaste månaderna. Innan förra krysset borta mot AFC Wimbledon - där Millwall var närmast vinst - hade laget tre raka vinster i god stil. Alla de tre vinsterna togs för övrigt här hemma där Millwall alltid är svårslaget, med eller utan bra form i ryggen. Det fotbollshistoriskt klassiska laget börjar hitta klassen för att utmana om efterlängtad uppflyttning.

Bournemouth gjorde jobbet för Bollbets handikapprek när laget klarade 3-3 mot Arsenal. Kryssframgången fick dock en besk eftersmak: Bournemouth ledde med 3-0 och brakade ihop tydligt i slutet av matchen. Slitna spelare? Mycket möjligt. Bournemouth har ett energikrävande spelsätt som gör att täta matchningsperioder som den gångna under december/januari märks. FA-cupmatch här med tre vilodagar efter Arsenal-matchen är inte optimalt.

Bournemouth kommer dessutom sargat med en massa avbräck. Avstängning håller lagkaptenen Simon Francis ur spel. Offensive Max Gradel har dragit till Afrikanska mästerskapen. Mittfältaren Ryan Fraser har en ny skada. Sedan tidigare har laget kvar Marc Pugh och Lewis Cook på skadelistan. Bournemouth kommer med stor sannolikhet att vila ytterligare spelare, vilket ger en startelva som absolut inte andas någon hög Premier League-nivå.

Millwall har haft större och bättre möjligheter att spara på krafterna kring nyår. Lagets skadelista har varit oförändrad de senaste veckorna. Millwall kan därmed mönstra en identisk trupp för femte matchen i rad. Millwall-tränare Neil Harris förtjänar stort beröm för att ha hållit sitt lag så pass skadefritt.

Ett formstarkt, truppgynnat och mer FA-cuptaggat Millwall bör ordna minst kryss mot frånvarosargade Bournemouth. +0.5 Asian Handicap spelas till 2.02. Ett odds som i Bollbets analysbok snarare bör ligga på 1.80, d.v.s. allt över 1.75 är spelvärt.

Fotboll

Millwall – Bournemouth

 • Postad:
  07 jan 2017
  08:51
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 +0.5 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,02
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  07 jan 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: FA-cupen
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td