Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – plus & minus hcp

Spel Nr1:

Raiders +9.5 @ 1.44
Seahawks -1.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.02 @ unibet

Insats: 6 Units


Motivering:

För er som missat det så har vi gått igenom dessa matchupsen väldigt ordentligt och här kan ni läsa det: https://www.sharps.se/forums/amerikan...ekend-dag-1-a/

Mycket är redan sagt där och därför behöver inte reken bli sådär jättelång utan vi talar bara lite kort om vad som gör att vi spelar så här.Vi anser att Texans offensiv bör få mycket svårt att komma igång idag, den har ju inte varit bra på hela säsongen. Osweiler har varit klen hela säsongen och när nu scenen blir stor och allt står på spel så är det inte lättare för honom.

Raiders har mer kvalitet i sitt lag utöver att man numera har problem med sin QB men han har nu fått en hel träningsvecka på sig och man bör ha gjort upp en enkel gameplan där han med korta passar ska kunna leverera okej. Raiders har ju en mycket bra offensiv linje som ska kunna skydda sin QB och även bana väg för ett bra springspel som Raiders har.

Försvaret är fördel Texans men det är sällan som ett försvar gör att man vinner med 10+ poäng.

Det här känns som en väldigt jämn match där värdet är på Raiders som utan tvekan har högst kapacitet här och detta höga hcp:et känns riktigt bra. Om Texans skulle vara i ledning mot slutet så kommer man som alltid bara göra allt för att döda tiden och inte riskera något.

Texans begränsade offensiv har inte vunnit med 10+ någon match denna säsongen och vi anser att det är liten chans att man krossar en motståndare för första gången idag.


-----------------------------------------------


Seahawks är bättre än Lions på alla plan och det är endast Seahawks osäkra offensiva linje som är faran i den här matchen anser vi. När då Lions har en av ligans sämsta pass rushes så bör även Seahawks kunna skydda sin QB i denna matchen.

Seahawks har mycket slutspelsrutin och man har visat flera gånger denna säsongen att man kan plocka fram det där lilla extra i tuffa matcher. Nu står allt på spel och Seahawks rutinerade spelare bör kunna lägga i en extra växel som gör att Lions inte kan hänga med. Seahawks är berättigad storfavorit här anser vi.

Tyvärr för Lions så har spelet sett som sämst ut nu mot slutet av säsongen då man förlorat 3 raka matcher och man lyckades gå till slutspel tack vare att Redskins förlorade sista matchen oväntat.

Klar fördel Seahawks i denna matchen på alla delar av spelet och denna låga linan ska man klara enkelt anser vi!BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Amerikansk Fotboll

Parlay – plus & minus hcp

 • Postad:
  07 jan 2017
  18:55
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,02
 • Unibet
 • Datum:
  07 jan 2017
  22:35
 • Sport: Amerikansk Fotboll
 • Land: USA
 • Liga: NFL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td