Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

X.Factor – Övriga

Romme lopp 6:
Här väljer vi att spela nummer 9 X.Factor som vi tror har bra chans att vinna detta lopp. Hästen var okej senast, men banan passade inte och Linderoth tror på en klart mycket bättre prestation. Får han iväg honom felfri från start så är vi helt inne på att han är starkast under slutrundan och plockar ner samtliga. 5ggr känns riktigt bra och vi spelar, utan att tveka!
Trav

X.Factor – Övriga

 • Postad:
  06 jan 2017
  15:07
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 5,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  07 jan 2017
  16:40
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2017-01-06 15:19

ryggar den
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td