Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dallas Mavericks – Atlanta Hawks

Spel Nr1:

Hawks -2.5 @ 2.13 (pinnacle) ... Insats: 5 Units

Motivering:

Hawks har haft en streaky säsong där man öppnade 9-2, tappade det till 10-12 för att nu ha vänt det till 20-16. Hawks har alltså vunnit 10 av sina senaste 14 matcher och man har nu 5 raka segrar där vinsten mot tuffa Spurs är grädden på moset. Man spelar nu sin bästa basket för säsongen och har bara mött bättre lag än dagens Mavericks under sin nuvarande vinststreak på 5 matcher.

Det kändes som Mavericks var lite på gång men det har dalat igen. 4 förluster på sina senaste 6 matcher och senast förlorade man hemma mot usla Suns vilket var en riktigt dålig prestation. Det är mycket som inte stämmer i Mavericks och med sitt 11-25 record så är man sämst i hela western conference.

Hawks har haft lätt för Mavericks senaste åren då Hawks vunnit dom senaste 5 matcherna mellan lagen. Då ska man ha i åtanke att Mavericks varit minst lika bra som Hawks senaste säsongerna, denna säsongen är Hawks klart klart bättre än Mavericks.

Enligt mig finns det ingen som helst anledning till en så här låg spread i denna matchen. Hawks spelar riktigt bra för stunden och bör enligt mig vara stor favorit i denna matchen. Mavericks verkar hitta sätt att förlora mot även dom sämsta lagen och att man då ska störa ett Hawks i högform känns inte troligt enligt mig!


BOL!
Basket

Dallas Mavericks – Atlanta Hawks

 • Postad:
  07 jan 2017
  22:48
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -2.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,13
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  08 jan 2017
  02:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2017-01-08 17:21

Ja den satt busenkelt, skönt det! Tack ska du ha paulorozzi!

paulorozzi 2017-01-08 10:07

Mycket bra rek. Lätt som en plätt!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td