Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – ML + minus hcp

Spel Nr1:

Steelers -6.5 @ 1.47
Packers ML @ 1.41

Totalt odds: 2.07 @ unibet

Insats: 4 Units


Motivering:

Vi har även gjort en rejäl genomgång av söndagens wild card matcher i NFL och för er som missat det så hittar ni det här: https://www.sharps.se/forums/amerikansk-fotboll/27936-dag-2-wild-card-weekend/

Precis som igår så är ju mycket redan sagts i genomgången så reken blir därför lite kortare med anledningar till varför vi spelat som vi gör.


Steelers kommer för första gången ha alla sina 3 superstjärnor på offense i en slutspelsmatch samtidigt då Brown, Ben och Bell alla är skadefria och friska inför slutspelet nu och det är ett rejält plus. Steelers har förmodligen ligans mest kompletta offensiv då man både har springspel av högsta klass med Bell och även ett ruskigt starkt passingsspel med Big Ben som QB och Brown som superstjärna på wide receiver positionen. Steelers avslutade också säsongen mycket starkt med 7 raka vinster.

Dolphins säsong tog en oväntad vändning när man man som stor underdog mot Steelers i början av säsongen. Sedan dess har Miami vunnit 9 av 11 matcher men faktum är att samtliga segrar har kommit mot lag som hade loosing record denna säsongen. I sista matchen för säsongen mötte man det enda slutspelslaget man stött på under sista 10 matcherna och det blev en stor förlust med 14-35 mot Patriots.

Dolphins får klara sig utan sin ordinarie QB Ryan Tannehill här och igår såg vi hur stor inverkan en backup QB hade på Raiders chanser att vinna matchen mot klena Texans. Springspelet blir viktigt för Dolphins men man kan räkna med att Steelers vet om detta och kommer göra allt för att stoppa springspelet och lägga mer ansvar på Dolphins backup QB.

Steelers har hemmaplan och är fullt friska och vet precis vad dom behöver göra för att stänga ner Dolphins. Sedan har Steelers en av ligans bästa offensiver som bör kunna ösa på framåt i vanlig ordning här. Dolphins har gått till slutspel på grund av ett enkelt spelschema och dagens motståndare är på en helt annan nivå så vi tror inte att bortalaget kan hänga med i denna matchen med sin backup QB som ska leda laget.


----------------------------------------------

Packers kom igång i rätt tid och kommer nu in i slutspelet som ett av ligans formstarkaste lag med 6 raka segrar. Kanske kan Packers ändå motsvara super bowl förväntningarna som många hade på laget inför denna säsongen?

Första steget är mot Giants tuffa defense som kan bli en rejäl prövning men vi anser att Packers offensiv är i så bra form nu så det ska vara goda chanser till seger. Packers QB Rodgers spelar lysande just nu och kan också hålla alla plays vid liv länge genom att springa med bollen vilket gör det enormt svårt för ett försvar att hålla reda på allt som sker på planen.

Packers defensiv kan bättre än vad man visat på slutet och dom behöver egentligen bara hålla koll på Beckham så är mycket vunnet och det ska man klara av anser vi. Packers dominerade ganska stort när lagen möttes under grundserien och vann enkelt då!

Hemmaplan är en stor fördel för dessa lagen och vi tror att det är stora chanser att Packers vinner denna matchen, laget har helt klart en högre kapacitet och nu när formen också är god så tror vi att det krävs ett bättre lag än Giants för att kunna hänga med offensivt här!


BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Amerikansk Fotboll

Parlay – ML + minus hcp

  • Postad:
    08 jan 2017
    18:06
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 4,00
  • Odds: 2,07
  • Unibet
  • Datum:
    08 jan 2017
    19:05
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td