Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Over

Spel Nr2:

Nets - 76ers = OVER 206.5 @ 1.40
Bucks - Wizards = OVER 204 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 5 Units


Motivering:

Nets defensiv är ligans sämsta då man släpper till 114.3 poäng per match men man har en ganska okej offensiv vilket gör att det nästan alltid blir highscoring matcher när Nets deltar. På lagets 35 matcher denna säsongen så har motståndarlaget nått 100+ i 32 matcher. Dom 3 matcherna som motståndarna inte nått 100 har dom ändå varit nära med 99, 97 och 94 poäng. I 27 av 35 matcher har motståndarlaget nått minst 110 poäng. Lagets snitt är exakt 220 poäng per match denna säsongen. Så man vet vad man får ut av Nets i nästa varje match och det är att motståndaren gör minst 100 poäng, oftast 110 och Nets själva vill spela med högt tempo och brukar också nå 100+.

Det känns som 76ers lever mycket på sin lysande rookie Joel Embiid som är lagets bästa scorer. Formen för honom på slutet är ännu bättre då han gjort minst 23 poäng framåt i sina senaste 5 matcher. Han bästa match för säsongen var mot just Nets är han gjorde 33 poäng i en match som hans 76ers vann med 108-107. 76ers snitt denna säsongen ligger på 205.3 poäng per match men laget har varit betydligt mer high scoring senaste veckorna. På 76ers senaste 10 matcher har man snittat 211.2 poäng per match och motståndarlaget har gjort minst 100 poäng i 9 av dessa 10 matcher.

Det är är en matchup mellan ligans två sämsta lag där säsongen mer eller mindre var körd redan innan den startade eftersom lagen är för dåliga för att gå till slutspel. Båda lagen kan spela utan press och det brukar i regel kunna innebära öppna matcher med mycket poäng, jämfört med två lag som mötts där det är mycket som står på spel vilket kan innebära att spelet låser sig och defensiven snäppas upp. Båda dessa lagen har usla defensiver men har en del offensiva krafter som ska leda till att överspelet sitter enkelt tror jag.

När lagen möttes för några veckor sedan blev det 215 poäng och jag anser att det är helt fel att vi idag får en grundlinan som är lägre än det. När vi sedan kan köpa ner linan 8 poäng så tycker jag vi får ett riktigt bra spel här eftersom det är stor chans att båda lagen når 100+ poäng i denna matchen.


---------------------------------------------------------


Bucks och Warriors möttes hela 3 gånger i december under en period på ca 2 veckor. Totalerna i dessa matcherna stannade på 215, 219 och 209 poäng. Idag mötts lagen för 4:e och sista gången denna säsongen och jag tror inte vi kommer få se en total scenförändring i matchbilden mot tidigare möten.

Bucks har hunnit spela 6 matcher sedan lagen möttes senast och 5 av dessa har slutat på minst 209 poäng. Det var väl kanske den matchen som förväntades ha högst score som blev helt oväntat lowscoring mot Thunder och den stannade på 192 poäng.

Wizards har nästan exakt samma scenario, man har spelat 5 matcher sedan lagen möttes senaste och 4 av dessa har haft minst 213 poäng. Det var endast matchen mot highscoring Rockets där bolagen inför matchen erbjöd totallinor kring 230 men matchen stannade väldigt oväntat på 192 poäng.

Båda lagen är highscoring men har precis som alla lag några matcher ibland som faller ur ramen. Lagen känner till varandra bra sedan man möttes 3 gånger tätt under december och jag tror vi har stora chanser att få se en liknande matchbild idag där denna totalen klaras enkelt! Denna matchupen går närmare 220 betydligt oftare än den stannar under 200!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Over

 • Postad:
  08 jan 2017
  17:15
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  08 jan 2017
  18:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td