Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Villarreal – Barcelona

Toppmatch på hemmaplan ger ny toppinsats av Villarreal?

Spanska fotbollssöndagen avslutas i stil med toppmötet Villarreal-Barcelona vid klockan 20:45. Villarreal står på 29 poäng medan Barcelona har 34 poäng.

Båda lagen förlorade matcher i veckans Spanska cupen. Villarreal var svagt i 1-3-förlust borta mot Real Sociedad i onsdags. Barcelona underpresterade i 1-2-förlust borta mot Athletic Bilbao i torsdags. Skillnaden på ett dygn mellan cupmatcherna gör att Villarreal har en vilodagarsfördel. Barcelona var julringrostigt i torsdags och kommer knappast att se särskilt mycket bättre ut blott två vilodagar efter den tuffa matchen i Baskien.

Villarreal har 6-1-1 hemma i La Liga och brukar trivas utmärkt i hemmamatcher mot toppmotstånd. Villarreal har införskaffat 10 vinster, 2 kryss och 2 förluster med målskillnad 26-10 på 14 matcher matcher mot lag från övre tabellhalvan från och med 2015/2016. En av matcherna är förra säsongens goda 2-2 hemma mot Barcelona. Bland plusstatistiken räknas även den här säsongens jämna 0-0-match mot Sevilla och övertygande 3-0 mot Atletico Madrid.

Villarreal gynnas av att få tillbaka två ordinarie spelare som saknades vid cupmatchen i veckan: mittbacken Victor Ruiz och balansmittfältaren Bruno. Det är svårt att överskatta Brunos betydelse. Veteranen är en dyrbar trygghetsförsäkring på Villarreals i övrigt mycket föränderliga mittfält. Medan lagkamrater spelar och vilar om vartannat så får en frisk Bruno alltid starta.

Barcelonas truppläge är i likhet med Villarreals gynnsamt. Den enda saken som fick ögonbrynen att höja sig lite när truppen släpptes vid söndagslunchen är frånvaron av Rakitic. Måste vara ett frivilligt tränarbeslut av Luis Enrique eftersom det inte finns rapporter om att Rakitic skulle vara skadad.

Det mer utvilade, truppgynnade och väldokumenterat hemmastarka Villarreal underskattas tydligt i marknadsoddsen. Asian Handicap +1.0 till oddset 2.05 (vinst vid minst Villarreal-kryss, insatsen tillbaka vid en uddamålsförlust för Villarreal) bör greppas med fast handslag.

Fotboll

Villarreal – Barcelona

  • Postad:
    08 jan 2017
    16:55
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1 +1.0 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,05
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    08 jan 2017
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Divison
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td