Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + minus hcp

Spel Nr1:

Warriors -6 @ 1.41
Grizzlies - Jazz = OVER 178 @ 1.38

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Ett revanschsuget Warriors är inget man vill stöta på och tyvärr för Kings del så blir det nog dom som får smaka på en storförlust ikväll.

Warriors tappade en 23-poängs ledning mot Grizzlies i sin senaste match som man tillslut förlorade i OT. Warriors spelare var inte nådiga mot sig själva i kommentarerna efter den matchen och menade att det som skedde i den matchen inte är acceptabelt alls. Andra kanske skulle vara nöjda när man ändå är ligans klart bästa lag med ett 31-6 record men Warriors strävar efter perfektion och verkar vara väldigt målmedvetna. Man hade ledigt igår och dagens match är första chansen till revansch efter fiaskot mot Grizzlies och jag tror vi kan räkna med ett riktigt laddat Warriors till nattens match och då är det ingen motståndare på denna planeten som kan hänga med.
Warriors är ju ett brutalt mycket bättre lag än Kings och det är inget snack om att kvalitetsskillnaden är stor mellan lagen. Det som gör spelet extra bra enligt mig är att det är stor chans att Warriors kommer till denna matchen med stor revanschlusta och det är ofta den här motivationsfaktorn som avgör skillnaden på vinst och förlust på dom höga spreadsen. När vi här köper ner linan till -6 så är det goda chanser att spelet sitter även om Kings spelar lysande i denna matchen.

Kings spel är långt ifrån lysande för stunden då man har 4 förluster på sina senaste 5 matcher och 3 raka förluster på hemmaplan. Lagen har ännu inte mötts denna säsongen men Warriors vann samtliga 4 möten mellan lagen ifjol enkelt med 9, 19, 19 och 12 poängs marginal. Då är Kings ett sämre lag denna säsongen och Warriors bättre.

Enligt mig är det goda chanser att ett revanschsuget Warriors vinner denna matchen med närmare 20 poäng så vi har god marginal ner till denna låga linan!


------------------------------------------------------------


Superlåg total i NBA och denna smakar riktigt fint anser jag.

Grizzlies har jag snackat om en hel del denna säsongen och bolagen fortsätter att missbedöma laget rejält. Grizzlies har senaste säsongerna varit ett väldigt defensivt lag men har till i år bytt coach och ska spela mer offensivt. Laget var ruskigt low scoring under en period för några veckor sedan men det var till stor del för att laget saknade flera av sina startspelare och fick ställa upp med nästan renodlade reservlag som inte hade scoringpower att hänga med mot bra lag utan fick förlita sig på långsamt och defensivt spel.

På slutet har dessa skadade stjärnorna kommit tillbaka och vi har börjat få se det riktiga Grizzlies och hur dom vill försöka spela denna säsongen. Det har varit en markant skillnad också. På Grizzlies senaste 10 matcher så har minst 1 av lagen nått 110+ poäng i 9 av matcherna. Båda lagen har nått 100+ i 7 av dessa 10 matcher. Snittet över dessa 10 matcherna ligger på hela 214.9 poäng per match. Grizzlies har gjort minst 100 poäng i 9 av dessa 10, den 10:e matchen gjorde dom 98 poäng.

Grizzlies kan falla tillbaka i gamla defensiva spelet som ändå finns där inom laget men i regel så är det högre tempo och högre scorer som är målet för Grizzlies och vi har också fått se klara indikationer på detta på slutet.

Jazz är ett defensivt lag som har ligans lägsta snitt på 194 poäng per match men det är ju ändå en ganska bra bit över denna låga linan vi får här. Jazz är idag B2B efter en match igår och många gånger så innebär en B2B situation att man inte orkar hålla intensiteten i det ofta tråkiga och slitsamma defensiva spelet men att ha bollen själva och göra poäng framåt är ju bara roligt så offensiven lider sällan. Vi ska också veta att det är extremt sällan som en NBA match stannar under 178 poäng.

När ett mer ordinarie Grizzlies börjat få ordning på offensiven så är den här linan helt felaktig anser jag. Får Jazz till sin gameplan så kan det bli en defensiv match men en så här lång lina klaras oftast ändå. Får Grizzlies till sin gameplan vilket man bör på hemmaplan mot ett Jazz som är B2B så kan denna lätt kliva över 200 poäng.

Bolagen och spelarna har svårt att köpa det nya offensiva Grizzlies och vi har flera gånger tagit vara på det och vunnit enkla spel, det här är ett av dom bästa hittills anser jag!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + minus hcp

  • Postad:
    08 jan 2017
    17:16
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,01
  • Bet365
  • Datum:
    09 jan 2017
    02:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td