Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Caddie Icon – Övriga

Axevalla lopp 8:
Här tycker vi oss hittat en mycket bra vinnare i 9 Caddie Icon. Detta är en häst vi gillar och i ett gäng som detta tycker vi det är toppchans felfri. Hästen trivs på Axevalla där han vunnit 3/6 starter och det långa upploppet gynnar honom kraftigt. Oddset 2.50 är inge vidare men att han inte är favorit på ATG för tillfälligt är märkligt, vi säger toppchans och kliver in, utan att tveka!
Spik på V64 rekommenderas också, lycka till!
Trav

Caddie Icon – Övriga

 • Postad:
  10 jan 2017
  15:31
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,50
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  10 jan 2017
  20:51
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td