Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Manchester United – Hull

Ibrahimovic OUT, Hulls höga handikappodds IN!

Vid klockan 21 spelas det första mötet av två i Ligacupens semifinalduell mellan Manchester United-Hull. För en stund sedan bekräftades startelvorna och det är BREAKING NEWS så det sjunger om det. Mourinho bekräftade så sent som igår att Zlatan Ibrahimovic skulle starta, men Ibrahimovic saknas. Skälet är, enligt Manchester Uniteds Twitter, sjukdom. Ibrahimovic är inte ens med på bänken. Ett gigantiskt avbräck för Manchester Uniteds anfall. Oddsen har redan dykt en bit och kommer att dyka mer. Plocka Hull omgående!

Bekräftad Manchester United-startelva: De Gea - Valencia, Smalling, Jones, Darmian - Herrera, Pogba, Mata, Rooney, Mkhitaryan - Rashford.

Bekräftad Hull-startelva: Jakupovic - Meyler, Maguire, Huddlestone, Robertson - Henriksen, Mason, Clucas, Tymon - Snodgrass, Diomande.

(Hull med Asian Handicap +2.00 ger insatsen tillbaka om Manchester United vinner med exakt två mål. Spelet går in vid följande utgångar: vinst för Hull, oavgjort eller Manchester United vinner med ett mål.)

Fotboll

Manchester United – Hull

 • Postad:
  10 jan 2017
  20:18
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +2.0 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,01
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  10 jan 2017
  21:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Ligacupen
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td