Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Barcelona – Athletic Bilbao

Barcelonas oddsbackare har gått bananas - stort spelvärde på Athletic!

Kvällens TV-höjdpunkt är Barcelona-Athletic Bilbao som kickar igång på ovanliga starttiden 21:15. Dramaturgin är säkrad tack vare resultatet från första mötet: 2-1-seger till Athletic Bilbao.

Detta är Barcelonas tredje tävlingsmatch 2017 och båda föregående har varit minst sagt tveksamma. Det är två av lagets sämsta insatser sedan säsongen 2016/2017 inleddes i augusti. Första matchen var nämnda 1-2-förlusten borta mot Athletic Bilbao. Barcelona åkte på 0-2-underläge ganska tidigt. Även om laget lyfte sig mot slutet så fungerade spelet inte fullt ut för Barcelona. Detta trots att Athletic Bilbao fick två utvisningar och avslutade matchen 9 vs 11! Barcelonas söndagsprestation borta mot Villarreal i La Liga var en till alarmerande prestation. Barcelonas mittfält klarade inte av att ta tag i spelet som Barcelona behöver för att dominera matcher på klassiskt vis. Barcelona får tacka Fru Fortuna för att de fick ett bra frisparksläge utanför straffområdet som suveräne Messi förvaltade till 1-1 i slutet. Det var synnerligen nära 0-1-förlust.

Athletic Bilbao spelade 0-0 hemma mot Alaves i söndagens lunchmatch. Många kan tycka det resultatet var suspekt eller svagt, men det var inget överraskande för mig som spelade på Alaves inför matchen. Athletic Bilbao hade haft första mötet mot Barcelona blott ett par dagar tidigare och kan ha haft vissa tankar på detta returmöte. Dessutom är dagslägets Alaves ett betydligt svårare motståndarlag än vad gemene man föreställer sig. 0-0-resultatet var Alaves åttonde tävlingsmatch i följd utan förlust.

Oddsuppmärksamma läsare har säkert noterat att Athletic Bilbaos odds har stigit rejält idag. Det finns en logisk bakgrundsförklaring kring rörelserna. Barcelona är skadefritt (den senast vilade Rakitic är därtill med i truppen) och kommer att ställa en slagkraftig startelva. Bara en sådan faktor gör ibland att storlaget Barcelonas odds trycks ner extra mycket och så är fallet här. Som om det inte vore nog har Athletic Bilbao drabbats av färska truppbekymmer. Anfallaren Inaki Williams har haft feber sedan igår (avstod träning) och kan troligen inte starta. Sedan förut är förra veckans utvisade mittfältare Ander Iturraspe och Raul Garcia naturligtvis avstängda i bortamötet. Frånvarolistan inkluderar även högerbacksalternativen Oscar De Marcos och Inigo Lekue samt den allvarligt sjukdomsdrabbade mittbacken Yeray.

Ovanstående truppsituationer motiverar dock inte på långa vägar det höga handikappoddset på Athletic Bilbao. Gästerna har en solid trupp att tillgå och med spelare som formuppåtgående Muniain (såg lovvärd ut i helgen!) och den ständigt målfarlige Aduriz har Athletic Bilbao vapen för att såra Barcelona. Kom också ihåg hur ofantligt vekt Barcelonas mittfält har agerat i de två föregående matcherna. Det är ingen aspekt som bara kan viftas bort eller ignoreras. Ett underpresterande mittfält är A och O för att ta storvinster.

Handikappoddset Asian Handicap +2.5 ger oss vinst så länge Barcelona inte vinner med tre mål eller fler. Barcelona kan vinna med exempelvis 2-0/3-1 och vi får vinst. Även 1-0/2-1/3-2 eller minst kryss för Athletic Bilbao generar full vinst med spelvalet +2.5. Jag investerar en hög insats i Athletic Bilbao med Asian Handicap +2.5 @1.98 hos Pinnacle.

Fotboll

Barcelona – Athletic Bilbao

  • Postad:
    11 jan 2017
    19:02
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 +2.5 (AH)
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,98
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    11 jan 2017
    21:15
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Copa del Rey
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td