Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Qamaro C.D. – Övriga

Solvalla lopp 9:
Vi har grävt ner oss i arkivet och hittat ett riktigt guldkorn. Här väljer vi att spela 7 Qamaro C.D. som var mycket rejäl näst senats och sköt sedan till fint senast efter sen lucka. Kaj Widell har funkat bra tillsammans med honom förut och med springspår så finns det chans att han tidigt sitter i ledningen. Väl därifrån är det bra chans, men ska även även räknas bakifrån. Vi kliver in till oddset 8ggr, utan att tveka!
Trav

Qamaro C.D. – Övriga

 • Postad:
  10 jan 2017
  23:10
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 8,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  11 jan 2017
  21:23
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2017-01-11 14:08

spelade till 8ggr sjunkit till 5,5 nu

Avida 2017-01-11 11:44

Bra renat! Kommer att ta rygg ikväll
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td