Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Villarreal – Real Sociedad

Villarreal vill vidare - Sociedads skadeproblem stör!

En av onsdagskvällens mest sevärda matcher i Spaniens Copa del Rey spelas mellan La Liga-tabellfemman Villarreal och La Liga-tabellsexan Real Sociedad. Sociedad sprang iväg med 3-1-vinst i första mötet som spelades förra veckan. En kombination av oerhört vass Sociedad-offensiv anförd av läckre Willian José och defensivt slarv (Villarreal gick bort sig helt på 2-0-målet) låg bakom. Matchbilden kommer att bli radikalt annorlunda i returmötet.

Villarreal saknade ett par viktiga spelare i första mötet i backen Ruiz och framförallt defensive mittfältaren Bruno. Båda dessa är tillgängliga ikväll. Tränare Fran Escriba sticker utan under stol med att han gärna vill vända underläget. Escriba säger följande till officiella hemsidan Villarrealcf.es: "It’s a very important match, decisive for us. We are confident that we can go through if we play well. We’re going to play with the best eleven possible to try and turn the tie around. If we go out and play to a high intensity we will be able to turn this in our favour, despite the fact that we’ll be going up against a magnificent side".

Escribas mannar gjorde ett strålande genrep i söndagens ligamatch hemma mot Barcelona: 1-1 med mersmak. Om det inte vore för kontroversiellt domarskap (Villarreal borde ha fått en straff) eller en viss Messis frisparksförmåga kunde Villarreal mycket väl ha vunnit matchen. Spelet var väldigt lovande. En av de bästa spelarna i dagens Villarreal, Nicola Sansone, kan bli nyckelspelare här. Sansone kommer att vara avstängd i kommande helgs ligamatch så han har alla skäl att pumpa på med sitt yttersta för att göra mål i Villarreals vändningsjakt.

Det är annorlunda strängar på lyran hos Sociedad som hade en synnerligen ansträngande helg. Laget åkte på chockartade 0-4 i hemmamötet mot Sevilla. Det såg trögt, taffligt och helt enkelt lågkvalitativt ut. Sociedad kan eventuellt vara på väg mot en svacka efter lagets föregående överraskande bra resultat. Lagets skadelista utökades med två nya namn efter helgens ligamatch: backen Mikel Gonzalez och anfallaren Carlos Vela. Sedan förut saknas även bland annat backen Carlos Martinez. Värt att nämna är också att ytterligare två spelare hade skavanker efter Sevilla-matchen: backen Yuri Berchiche och mittfältaren Illaramendi. De är med i elvan, men i vilket skick? Knappast optimalt.

Svårt att sia om Villarreal lyckas vinna med minst två mål och gå vidare, men Villarreal ska hursomhelst ha ypperliga möjligheter att vinna enskilda matchen. Erbjudna hemmaoddset 2.13 (nyligen höjt från omkring 1.854 trots att elvorna är som jag förväntade) är ett givet spel!

Fotboll

Villarreal – Real Sociedad

 • Postad:
  11 jan 2017
  18:06
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,13
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  11 jan 2017
  19:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Copa del Rey
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td