Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Get Lucky Pellini – Övriga

Åby lopp 8:
Vi väljer att spela 9 Get Lucky Pellini som satt fast med mycket sparat i V75 senast och såg finfin ut efter en tids vila. Med rätt ryggresa kan hon avsluta riktigt vasst och till 6 ggr spelar vi, utan att tveka!
Trav

Get Lucky Pellini – Övriga

 • Postad:
  12 jan 2017
  15:35
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 6,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  12 jan 2017
  20:51
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td