Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Ottawa – Pittsburgh

Överspelet i Washington-Pittsburgh sprang till slut in natten till idag - Pittsburgh i farten nu igen och bra chans till mål igen.

Det gick inte att förstöra Ovechkins fest natten till idag, Pittsburgh hamnade i underläge direkt mot ett mycket bra motstånd. 2-5 i baken till slut, inga helt oväntade siffror. Fem raka segrar innan dess och även om Pittsburghs har setts bättre måste formen förstås kallas god. Fortsätter att göra väldigt mycket mål men har samtidigt varit lite väl bräckligt bakåt. Murray ska in i målet här - ett plus i grunden men lite tveksam status efter en rörig säsong.

Ottawa kommer från islossning, viktig 5-3-seger hemma mot Edmonton. Var effektivt men \"stod på tur\" efter flera knappa förluster innan dess. Kämpar kring strecket och gör det helt okej. Var klart hett kring jul och släppte loss lite mer. Har ju annars haft en tightare profil denna säsong men Ottawa ser ändå som bäst ut när man är \"Erik Karlsson-präglat\".

Skön seger senast och här bör man se chansen att komma ut hårt, vet ju vad Pittsburgh spelade för typ av matchen natten till idag. Ska bli festligt, som det ju verkligen blev för en månad sedan: 8-5 till Pittsburgh den gången... Gott om väldigt målrika möten på senare år och visst ska det vara favorit på Ö 5,5?! Spelas till 2,10.
Ishockey

Ottawa – Pittsburgh

 • Postad:
  12 jan 2017
  17:58
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: ÖVER 5.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,10
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  13 jan 2017
  01:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

lokalime 2017-01-12 19:47

Stake?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td