Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Perfect Breakout – Övriga

Kalmar lopp 9:
Vi har grävt i arkivet och hittat en som vi tror bara vinner detta. 9 Perfect Breakout har visat prov på väldigt bra styrka och blir nu rejält kusk förstärkt med Johan Untersteiner i sulkyn. Håller han sig på alla fyra är vi helt inne på att han plockar ner samtliga över Kalmars långa upplopp och till 6.25 spelar vi, utan att tveka!
Trav

Perfect Breakout – Övriga

 • Postad:
  13 jan 2017
  15:27
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 6,25
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  13 jan 2017
  21:11
 • Sport: Trav
 • Land: Sydamerika
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td