Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Atletico Madrid – Real Betis

Griezmanns Atletico kör över tunt Betis?

Atletico Madrid har ett anmärkningsvärt inbördes övertag mot Real Betis. Laget har vunnit alla sex senaste ligamötena med totala målskillnaden 18-3. Sjunde raka står på tur när ett sargat Betis kommer till huvudstaden på lördagskvällen. (Observera att matchstarten är redan vid klockan 18:30.)

Atletico Madrids ligaposition är inte i paritet med lagets förhoppningar. Ett skäl bakom fjärdeplatsen med halvdana tabellraden 9-4-4 är att Atleticos anfallsspel ofta gick i lås när laget hamnade i underlägen i höstas. Atletico gjorde faktiskt noll mål framåt i alla lagets fyra förlustmatcher. Det var dock i samtliga fall svårspelade motståndare: Sevilla, Sociedad, Villarreal och Real Madrid. Mot sämre motstånd - av Betis typ - lyckades Atletico emellertid betydligt bättre. Här hemma på Vicente Calderon körde laget över Sporting Gijon med 5-0, Granada med 7-1 och Malaga med 4-2.

Att Atleticos offensiv kan göra gott om mål när den är igång har indikerats tydligt i de inledande tre tävlingsmatcherna efter juluppehållet. Atletico har gjort två mål framåt i alla tre tävlingsmatcherna. En än viktigare sak är att anfallsesset Griezmann (världens tredje bästa spelare 2016 enligt FIFA) verkligen har kommit tillbaka starkt efter uppehållet. Han har gjort mål i alla de tre matcherna.

Real Betis har gjort en tävlingsmatch hittills 2017 och det var den pliktskyldiga 2-0-vinsten hemma mot Leganes. Den var inte lika solid som siffrorna antyder. Leganes spelade närapå genomuselt och hotade på inget sätt Betis försvar. Matchbilden blir rejält annorlunda när Betis förväntas försvara sig i 90 minuter borta mot Atletico.

Betis kommer att ta sig an mastodontuppgiften utan bästa möjliga startelvan. Jämfört med förra veckans vinst mot Leganes saknas både mittbacken Bruno (701 minuter, avstängd), mittfältaren Petros (1324 mins, avstängd) och anfallaren Antonio Sanabria (729 mins, skadad). Dessutom bänkar Betis två spelare som har haft småskador den senaste veckan: backen David Navarro (284 mins) och nyckelmittfältaren Joaquin (1031 mins, 3 mål, 4 målpass).

Med världens tredje bästa Griezmann i toppform, ett hemmastarkt Atletico och ett elvasargat Betis talar oerhört mycket för en solklar favoritvinst. Spela Atletico -1,5 Asian Hcp (vilket betyder vinst med minst två måls marginal).

Fotboll

Atletico Madrid – Real Betis

 • Postad:
  14 jan 2017
  17:56
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 -1.5 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,83
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  14 jan 2017
  18:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td