Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Deportivo La Coruna – Villarreal

Klasskillnad råder - underdogen Villa är bättre än favoriten Depor!

Lördagskvällens sista La Liga-match ska spelas på ett 8C-gradigt, stundtals regnigt Riazor mellan Deportivo La Coruna och Villarreal.

La Coruna får hoppas att lagets goda hemmafacit med 4-1-3 ska bära fram hemmahjältarna, men ärligt talat är laguppställningen inte avskräckande. Den ekonomiskt hårt tilltufsade klubben har tvingats sälja sina bästa spelare de senaste säsongerna. Värsta tappet 2016 kom i höstens transferfönster när tidigare stormålskytten Lucas Perez gick till Arsenal. Det gjorde att La Coruna inledde säsongen trögt innan det blev lite bättre på senhösten. Senhöstens bästa spelare, Ryan Babel, som låg bakom ett par av La Corunas hemmavinster ville sedan inte stanna kvar när lånet gick ut vid årsskiftet. Därmed tappade La Coruna den andra offensiva nyckeln på ett halvår.

La Corunas mittfältssida plågas dessutom av att tre mittfältare är otillgängliga: nyligen skadade Gil (416 mins, 3 målpass), sedan tidigare skadade Gama (1001 mins) och Afrikanska mästerskapen-deltagande Fajr (631 mins). Med Babel inräknad blir det totalt fyra mittfältare som saknas. Även om bara Babel kan kallas för nyckelspelare så svider så många avbräck. La Coruna kommer även att mönstra en tveksam ytterback i och med att viktige backen Juanfran (1334 mins, 3 målpass) avtjänar avstängning. Det blir därmed Laure som får göra en sällsynt ligastart. Han har inte har spelat sedan utvisningen mot Barcelona i oktober. Det är en mycket klar svaghetspunkt.

Villarreal är ett mycket mer spännande lag. Visst har även gästerna avbräck (avstängningarna på Jaume Costa och Nicolas Sansone svider), men det finns en helt annan framtidstro och breddförmåga hos Villarreal. Laget är vidare i Europa League och ska möta Roma om drygt en månad i Europa League. Här i ligan har Villarreal gång på gång visat att man kan tampas med de bästa. Förra helgen var Villarreal närmast vinst av lagen i 1-1 hemma mot Barcelona. Ja, mot Barcelona! För en månad sedan besegrade Villarreal det allmänt extremt svårslagna Atletico Madrid med makalöst klara vinstsiffrorna 3-0.

Villarreal gör inte enbart starka hemmaresultat. Spjälkar man ner Villarreals bortamatcher så ser man att laget stått upp bra i alla säsongens ligabortamatcher, trots på ytan beskedliga 2-4-2 i statistik. De enda två bortaförlusterna är 1-2 mot ett Eibar som var oerhört hemmastarkt i höstas och 0-1 mot ett Athletic Bilbao som tillika fruktas på Nya San Mames. Villarreal är i övrigt ett av blott två spanska bortalag som har tagit poäng borta mot Real Madrid genom ett mäktigt 1-1-kryss.

Oddsmarknaden har vägt in hemmafördel överdrivet mycket och ignorerat den stora styrkeskillnaden. Villarreal är inte ens favorit på spelvalet Asian Handicap 0 (insatsen tillbaka vid kryss), vilket är en omotiverad viktning. Korrekt odds borde vara runt 1.75. Vi erbjuds 2.04 som smakar mumma!

Fotboll

Deportivo La Coruna – Villarreal

 • Postad:
  14 jan 2017
  19:56
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 0 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,04
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  14 jan 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td