Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Leicester – Chelsea

Costa stannar hemma - målskörden går under!

Premier League är äntligen tillbaka efter förra veckans FA-cupomgång. Det blir särskilt intressant att följa mästarmötet mellan förra säsongens Leicester och nuvarande tabellettan Chelsea. Det skiljer 28 poäng till Chelseas förmån.

När denna rek skrivs, fredag kväll klockan 20:30, har det precis kommit ut *BREAKING NEWS* från Chelseas katakomber. Den klart viktigaste offensive spelaren Diego Costa (19 matcher, 14 mål, 5 målpass) har inte åkt med laget till matchen borta mot Leicester. Skälet? Ett jättebråk mellan Costa och tränaren Conte på träningen. Det här är ett gigantiskt minus för Chelseas anfallsspel. Även om Chelsea klarade sig bra förra gången Costa saknades på grund av avstängning så är uppgiften en annan. Då var det hemma mot Bournemouth. Leicester borta innebär större svårigheter att kompensera Costas frånvaro.

Leicester är inte heller befriat från trupproblem. Tvärtom! Hemmalaget dras också med tunga minus då trion Amartey (17 matcher), Slimani (13 matcher, 5 mål, 3 målpass) och Mahrez (20 matcher, 3 mål, 2 målpass) har åkt iväg på Afrikanska mästerskapen. Det här drabbar Leicesters offensiva förmåga mest. Både Slimani och Mahrez tillhör de målfarligaste spelarna. Bland de spelare som är tillgängliga på lördagen är det endast Vardy med 5 mål som varit produktiv. Samtliga övriga Leicester-spelare står på 2 eller färre gjorda mål.

Värt att tillägga är att Leicester har skruvat till sitt spel den senaste månaden. Från att ha varit läckande bakåt stora delar av hösten har tränare Ranieri övergått till fjolårets mer försvarsinriktade taktik - nollan bakåt prioriteras. Som brev på posten har fyra av Leicesters fem senaste ligamatcher blivit Under 2,5 mål: 0-1 mot Bournemouth, 0-2 mot Everton, 1-0 mot West Ham och 0-0 mot Middlesbrough. Den enda matchen som har gått Över 2,5 mål - 2-2 mot Stoke - påverkades av att Leicester åkte på utvisning. Leicester inledde den matchen defensivt och det stod 0-0 i 28:e minuten när laget fick utvisningen som förändrade villkoren.

Med ett Leicester som går in med försvarsinriktad taktik och två lag som har tunga offensiva minus blir det givet att kika emot Under 2,5 mål till 1,925. Oddset är nästan oförändrat sedan nyheten om Costa släpptes. Det kommer gissningsvis att bli klart sänkt (högst 1.80?) under lördagen. Skynda fynda! (Spelvärdesgräns: odds 1.75 och uppåt.)

Fotboll

Leicester – Chelsea

 • Postad:
  13 jan 2017
  20:46
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: UNDER 2.5 mål
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,93
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  14 jan 2017
  18:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bollbet 2017-01-14 15:49

Varsågod, midcapking!

midcapking 2017-01-14 13:49

Tack, bra info ?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td