Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – ML dubbel

Spel Nr1:

Hornets ML @ 1.47
Cavaliers ML @ 1.36

Totalt odds: 2.06 @ bet365

Insats: 6 UnitsMotivering:

Jag tycker det är ett utmärkt läge att spela på Hornets i denna matchen på grund av flera olika anledningarna. Vi är alla överens om att Hornets är ett mycket bättre lag än 76ers. Hornets har också vunnit 5 raka matcher mot 76ers, 4 klara vinster förra säsongen då Hornets vann med 9, 15, 20 samt 25 poäng och när lagen möttes i början av denna säsongen så vann Hornets med 16 poäng.

Så varför är spelet bra då enligt mig?

För det första så har lagen olika trender sett till vinster och förluster då Hornets har förlorat 5 av sina senaste 6 matcher medans 76ers har vunnit 4 av sina senaste 5. Varför spel på Hornets då? Jo för lagen har haft skilda världar i motstånd vilket gör att för average joe ser det ut som att 76ers är ganska heta nu medans Hornets är i lite sämre form. Jag skulle inte säga att det är så utan Hornets är fortfarande ett par klasser bättre än 76ers.

3 av Hornets 5 förluster har varit mot topplag, Cavaliers som har 28 vinster, Spurs och Rockets har båda 31 vinster. Det är ingen skam att förlora mot så här bra lag, det vore snarare konstigt om Hornets inte förlorade. Man torskade även en tajt match mot Pistons med 1 poäng då man var B2B. Sedan förlorade man även mot Bulls med 7 poäng där Butler gjorde hela 52 poäng för Bulls och var ostoppbar. Inga konstiga förluster alls.

76ers 4 vinster har kommit mot usla lag. Nuggets har 15 vinster, Wolves 13 vinster, Nets 8 vinster och senast så lyckades man ju med den otroliga vändningen mot krislaget Knicks.

En vinst är en vinst och alla vinster är värda lika mycket i tabellen men ska man analysera lagens spel så är det såklart inte så imponerande att vinna mot usla lag och det är heller inte så konstigt att Hornets förlorar mot så brutalt bra lag.

En annan viktig faktor i dagens match är att Hornets får tillbaka en av sina viktigaste spelare idag i form av Nicolas Batum som gör comeback efter ett par matchers frånvaro. Han är en riktigt bra spelare och viktig för Hornets då han är gedigen både offensivt och defensivt. Det kommer garanterat lyfta laget i nattens match.

Hornets är bättre än Knicks som hade matchen i en liten ask mot 76ers senast innan man tappade det. Jag tror inte 76ers får något gratis idag mot ett Hornets som suktar efter seger och har här sin lättaste motståndare på flera veckor. Även här känns Hornets ATS riktigt bra som jag spelar själv!


----------------------------------------------------------


Regerande mästarna Cavaliers är ett av ligans bästa lag även denna säsongen men man har nu väldig oväntat förlorat 2 raka matcher. Borta mot tuffa Jazz kan man förlora utan att skämmas, sedan torskade man även B2B mötet med Blazers som är lite mer förvånande. Nu har Cavs fått vila en dag och bör vara laddade till att visa vad man går för i denna matchen.

Hade det varit skador eller liknande som orsakat Cavaliers förluster så är det mer oroande men nu är det helt enkelt så att man inte fått till spelet alls i två raka matcher. Sånt sker för alla lag, det är väldigt sällan som bra lag har 2 dåliga matcher i rad, det händer nästan aldrig att dom har 3 dåliga matcher i rad. Cavaliers lär vara högmotiverade till denna matchen och det är därför stora chanser att vi får se en mer normal insats från laget som i regel leder till 10+ poängs seger mot ett lag som Kings.

Kings är väl inte i någon vidare form heller med 5 förluster senaste 7 matcherna och hemmalaget måste upp i 110% för att hänga med här tror jag. Ifjol när lagen möttes så vann Cavaliers med 20 poäng hemma och 9 poäng borta. I år är Cavaliers minst lika bra som ifjol samtidigt som Kings är sämre så det är en liten fingervisning av dom stora kvalitetsskillnaderna mellan lagen.

När då Cavaliers också bör ha motivationen i denna matchen så är det enligt mig små chanser att dom ska förlora här. Cavs ATS är också det ett mycket bra spel som jag lirar själv!BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – ML dubbel

 • Postad:
  13 jan 2017
  23:13
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,06
 • Bet365
 • Datum:
  14 jan 2017
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2017-01-14 18:53

Tack ska du ha, synd att vi bara fick in ena benet på dubbeln!

midcapking 2017-01-14 00:48

Tack, väldigt utförlig rek, Keep it up m8!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td