Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Swansea – Arsenal

Svansjön bör tas på allvar - Alexis missnöjd i Arsenal?

Viktiga poäng i botten respektive toppen står på spel när bottenlaget Swansea som har 15 poäng möter toppgänget Arsenal på 41 poäng.

Swansea gör första hemmamatchen sedan laget bytte till nye huvudtränaren Paul Clement. Rapporterna från närmiljön lyder att Clement har gjort ett gott intåg. Förra veckans 0-2-cupförlust borta mot Hull ska inte övervärderas då Swansea inte la i någon större växel i FA-cupen. Föregående ligamatch var däremot ett trovärdigt bevis på att tränarförändringen stärkt Swanseas moral. Laget vann rättvist med 2-1 borta mot bottenkollegan Crystal Palace. Tränarmässigt sett har Swansea blivit ytterligare förstärkt häromveckan - Clement har anställt Claude Makelele som assisterande tränare.

Clement ger följande lovande uttalanden angående Makeleles intåg i det förnyade Swansea: "He will bring a different dynamic to the backroom staff."/ "I knew him briefly as a player at Chelsea, but much better when we worked together as assistants at Paris St-Germain." / "We both assisted Carlo Ancelotti and worked together for 18 months. He has a wealth of experience of playing at the highest level." / "He understands the game. He knows and smells football and is very good with people as well."

Arsenal har på pappret godkända tre vinster på fyra senaste tävlingsmatcherna. Det är dock allt annat än frid och fröjd i lägret. Förra veckans FA-cupvinst var knapp med blott 2-1 borta mot mycket beskedliga motståndet Preston. Matchen innan dess var 3-3-matchen mot Bournemouth.

Visst var det moralstarkt av Arsenal att hämta upp 0-3 till 3-3, men efteråt handlade snacket mer om Arsenal-spelarnas olika sätt att visa dålig moral. Två av Arsenals viktigaste spelare fick befogad kritik:
* Giroud som valde att fira väl mycket efter 3-3 istället för att snabbt springa tillbaka för att jaga ett vinstmål.
* Alexis Sanchez som vid matchens slut gestikulerade vilt och visade sitt missnöje övertydligt utåt.

Saker och ting verkar inte vara i harmoni. Det är extra illa med Alexis missnöjesuttryck som även sammanfallit med en personlig minisvacka. Alexis som öste in mål i höstas har bara ett mål på sina fyra senaste i ligaspelet. Frågan är om Alexis möjligen kan vara på väg att säljas i januarifönstret. Det vore sensationellt då det är Arsenals bästa spelare, men det kan inte betraktas som otänkbart med tanke på Alexis gester mot Bournemouth.

Det här är en klassisk situation där oddsmarknaden har gått för mycket på lagens tabellägen och höstens händelser snarare än dagsaktuell situation. Det gäller att noggrant beakta att Swansea genomgått en förvandling med ny tränarstab. Arsenal har haft en kämpigare period på sistone där segermatcherna inte längre har varit klockrena. Interna stridigheter som Alexis missnöjesyttringar med klubben/lagkamraterna stör gästerna.

Jag spelar Asian Handickap +1.0 mål, vilket ger vinst vid minst kryss för Swansea och pengarna tillbaka om Arsenal vinner matchen med ett mål. Oddset som bjuds är 2.05 trots att det egentligen inte borde stå i ett dugg över 1.85 gånger degen. Passa på innan oddssänkning (?) närmare match!

Fotboll

Swansea – Arsenal

  • Postad:
    14 jan 2017
    07:12
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1 +1.0 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,05
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    14 jan 2017
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td